Banner 980x90

Cilvēki negadījumos Jelgavas pusē šorīt nav cietuši

Jelgava, 31.okt., LETA. Lai arī Jelgavas pusē apledojušu ceļu dēļ šorīt notikušas vairākas avārijas, cilvēki tajās nav cietuši, liecina Valsts policijas (VP) apkopotā informācija.

Divi satiksmes negadījumi notikuši vēl pirms plkst.7 Ozolniekos un uz Jelgavas apvedceļa, pie kafejnīcas "Zemnieka cienasts". Ozolniekos uz tilta pār Iecavu ceļu aizšķērsoja smagā automašīna "Volvo" ar piekabi, savukārt uz Jelgavas apvedceļa no braucamās daļas nobrauca vieglā automašīna "Volvo V70".

Nedaudz vēlāk no apvedceļa pie tilta pār Vircavu nobrauca arī 1972.gadā dzimušā vadītja automašīna "Mercedes Benz Sprinter", aģentūru LETA informēja VP Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Iva Sietniece.

Pirms plkst.8. uz dzelzceļa pārvada Lietuvas šosejā sadūrās "Chevrolet Captiva" un "Volkswagen Golf", savukārt uz tilta pār Sidrabi Elejas pagastā, vadītājam nesavaldot transportlīdzekli, "Opel Astra" taranēja ceļa zīmi.

Uz Lielupes tilta Jelgavā šorīt bija divi satiksmes negadījumi, kuros bija iesaistītas kopumā piecas automašīnas.

Policija brīdina, ka mainīgajos laikapstākļos ceļš var kļūt slidens, tāpēc autovadītājiem jāizvēlas ceļa segumam atbilstošs braukšanas ātrums.

Jau vēstīts, ka lielākais ceļu apledojums šorīt bijis uz Jelgavas apkārtnē esošajiem tiltiem un pārvadiem.

Vairāku ceļa satiksmes negadījumu dēļ uz tiltiem un pārvadiem šorīt tika ievērojami apgrūtināta satiksme Jelgavā un apkārtnē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)