Banner 980x90

Cenu pagasta pārvaldnieka amata štata vieta tiks izveidota jūnijā

Jelgava, 18.maijs, LETA. 1.jūnijā tiks izveidota Cenu pagasta pārvaldnieka amata štata vieta, lēmusi Ozolnieku novada dome.

Deputāti nobalsojuši par grozījumiem pašvaldības 2018.gada štatu sarakstā, paredzot no 1.jūnija likvidēt klientu apkalpošanas speciālista vietu Ānes pakalpojumu centrā, tās vietā izveidojot Cenu pagasta pārvaldnieka amata vietu.

Pašvaldības Sabiedrisko attiecību un informācijas daļas vadītāja Evita Kairiša aģentūru LETA informēja, ka uz jauno amatu plānots izsludināt konkursu. Pagasta pārvaldniekam noteiktais atalgojums ir 1020 eiro bruto.

Jau vēstīts, ka pašlaik Ozolnieku novadā pārvaldnieks darbojas Salgales pagastā, savukārt Cenu pagasta Ānē un Brankās atrodas pašvaldības izveidotie pakalpojumu centri.

Pārvaldnieka amats nebūs jauna štata vieta - ar saimnieciskām funkcijām tiks papildināti klientu apkalpošanas speciālista Ānē amata pienākumi, vienlaikus saglabājot arī klientu apkalpošanu vienu vai divas dienas nedēļā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)