Banner 980x90

Čakša darba vizītē apmeklēs Jelgavas ārstniecības iestādes

Anda Čakša/ Foto: Evija Trifanova/ LETA
Anda Čakša/ Foto: Evija Trifanova/ LETA
Piektdien, 22.jūlijā, veselības ministre Anda Čakša dosies darba vizītē uz Jelgavu, kuras laikā apmeklēs ārstniecības iestādes un tiksies ar Jelgavas pašvaldības vadību un medicīnas iestāžu darbiniekiem, aģentūru LETA informēja Veselības ministrijas (VM) pārstāve Agnese Gusarova.

Plkst.10.00 Čakša viesosies Jelgavas pilsētas slimnīcā, kur tiksies ar pašvaldības vadību un slimnīcas valdi un iepazīsies ar slimnīcas rekonstruētajiem korpusiem.

Pēc Jelgavas slimnīcas apmeklējuma ministre viesosies Jelgavas poliklīnikā, lai iepazītos ar poliklīnikas infrastruktūru un darbu un tiktos ar poliklīnikas darbinieku kolektīvu. Savukārt pēcpusdienā veselības ministre apmeklēs Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) Zemgales reģionālo centru.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)