Banner 980x90

BK "Jelgava" aizvadīs vienu no gaidītākajām šīs sezonas mājas spēlēm pret BK "Valka/ Valga"

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Sestdien, 20.februārī, plkst.18.00 Zemgales olimpiskajā centrā BK "Jelgava" tiksies ar BK "Valka/ Valga", pilsētas informācijas portālu Jelgava24.lv informēja BK "Jelgava" pārstāvis.

Pēdējo nedēļu laikā, komandās ir notikušas vairākas pārmaiņas. Noteikti, ka nozīmīgākā no tām ir BK "Valka/ Valga" galvenā trenera nomaiņa. Pirms nedēļas no trenera amata tika atbrīvots Varis Krūmiņš un "vadības groži" nodoti Jura Umbraško rokās.

Neraugoties uz to, ka komandas Aldaris LBL turnīra tabulā atrodas līdzās, čempionāta otro apli tās ir uzsākušas ar mainīgām sekmēm.

Ja pēdējās divās spēlēs BK "Valka/ Valga" ir izcīnījuši uzvaras pret "relatīvajiem" favorītiem- BK "Valmiera/Ordo" un BK "Jēkabpils", tad BK "Jelgava" ir gaužām sabojājusi savas iespējas cīnīties par iekļūšanu Play-Off, kopš Jaunā gada izcīnot tikai 1 uzvaru.

Kā zināms "pozitīvo emociju restarts" BK "Jelgava" varētu būt bijusi 11.02. aizvadītā draudzības spēle pret Kazahstānas BK "Kapsiy/Aktau", kad komanda izcīnīja uzvaru ar veiksmīgu Augustas Šuliauskas tālmetienu spēles pēdējā sekundē.

Zīmīgs ir fakts, ka šī brīža komandu pieteikumos, katrā ir pa 5 spēlētājiem, kuru karjera ir bijusi saistīta ar BK "Jelgava", vai BK "Zemgale" sistēmām.

BK "Valka/ Valga" komandas statistikas līderis ir 30 gadīgais Jurijs Aleksejevs (202cm, 112 kg). Šobrīd viņa kontā ir vidēji 16.5 gūtie p-ti, 8.8 atlekušās bumbas un 3.5 rezultatīvas piespēles.

BK "Jelgava", kā argumentus pretī liek 21 gadu jauno lietuvieti Augustinas Jankaitis (205 cm, 113 kg), kurš ar komandu ir kopā nepilnas trīs nedēļas un aizvadījis tikai vienu spēli Aldaris LBL čempionātā.

Neapšaubāmi, svarīga loma šajā spēlē būs BK "Jelgava" līderiem Kristapam Pļavniekam (13.4 p-ti un 3.3 piespēles) un pieredzējušajam komandas kapteinim Agnim Čavaram (6.6 atl.bumbas), kā arī komandas kopējai vēlmei pierādīt, ka neveiksmju sērija ir aiz muguras.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)