Banner 980x90

Betona grīdu, kāpņu un metāla margu restaurācija. SIA "Dekogrīdas"

Metāla margu izgatavošana paredzēta kāpņu, balkonu un žogu posmu apbūvei. Ir svarīga gan margu kvalitāte un drošība, gan arī to dizains, kas iekļaujas apkārtējā vidē.

Metāla margu izgatavošana

Metāla margu izgatavošana paredzēta kāpņu, balkonu un žogu posmu apbūvei. Ir svarīga gan margu kvalitāte un drošība, gan arī to dizains, kas iekļaujas apkārtējā vidē. Metāla margu izgatavošana atšķiras, ja margas paredzētas izmantošanai iekštelpās vai ārpusē. Ārpusē ir svarīgi, lai margas saglabātu savu kvalitāti visdažādākajos laikapstākļos.

Metāla margu izgatavošana tiek sākta ar mērījumu veikšanu objektā un šablona sagatavošanu. Būtiskākais faktors, kas tiek ievērots – atbilstība standartiem, lai nepieciešamības gadījumā nodrošinātu ātru un ciešu satvērienu. Svarīgs ir arī margu augstums.

Metāla margu izgatavošana paredz arī to cinkošanu, gruntēšanu un krāsošanu – īpaši, ja tās paredzētas uzstādīšanai ārpusē. Tas garantē to, ka metāla margas nerūsēs un nemazināsies to kvalitāte.

Lasiet vairāk: http://www.dekogridas.lv/pakalpojumi/metala-margu-izgatavosana/

Kāpņu margas

Kāpņu margas ir paredzētas dažāda veida nožogojumu un aizsargbarjeru izveidei gan iekštelpās, gan ārā. Kāpņu margas primāri domātas drošības garantēšanai, taču tās var kļūt arī par interjera dizaina elementu.

Pēc garas, nogurdinošas dienas kāpņu margas padara kāpšanu pa trepēm vieglāku. Kāpņu margas ir svarīgas arī gadījumos, kad ārā ir slikti laikapstākļi, piemēram, slidenā laikā, kad nepieciešams pie tām pieturēties, lai nepaslīdētu pa kāpnēm. Kāpņu margas ir īpaši būtiskas arī maziem bērniem un vecākiem cilvēkiem. Tām ir jābūt augstas kvalitātes, lai nodrošinātu drošību ikvienam, kas kāpj pa trepēm.

Kāpņu margas, ko izgatavo SIA "Dekogrīdas", tiek veidotas no melnā tērauda. Tas ir ļoti izturīgs un elastīgs materiāls, tādēļ no tā var veidot dažādas formas un dizaina risinājumus, kas atbilst ikviena klienta vēlmēm un prasībām. Tas arī iztur triecienus un vibrācijas.

Kāpņu margas laika gaitā nepieciešams arī atjaunot. SIA "Dekogrīdas" piedāvā metāla margu mehānisko attīrīšanu, trūkstošo dekoratīvo elementu izgatavošanu un montāžu, saliegto margu elementu atjaunošanu, margu stiprināšanu, gruntēšanu un krāsošanu.

Lasiet vairāk: http://www.dekogridas.lv/pakalpojumi/metala-margu-izgatavosana/

Betona kāpņu un margu atjaunošana

Betona kāpņu un margu atjaunošana jeb restaurācija – SIA "Dekogrīdas".

Betona kāpņu atjaunošana paredz dažādu darbu veikšanu, piemēram, nolauzto pakāpienu galu protezēšanu, pakāpienu galu vēsturiskā profila atjaunošanu, pakāpienu izdiluma izvilkšanu un sākotnējās formas veidošanu, starp pakāpienu šuvju aizpildīšanu, plaisu līmēšanu, uz pusēm salauzto pakāpienu atjaunošanu.

Margu atjaunošana paredz metāla margu mehānisku attīrīšanu, trūkstošo dekoratīvo elementu izgatavošanu un montāžu, saliegto margu elementu atjaunošanu, margu stiprināšanu, gruntēšanu un krāsošanu.

Lasiet vairāk: http://www.dekogridas.lv/

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)