Banner 980x90

Beidzot izdevies atrast būvnieku kapličai Ozolnieku novada Tetelē

Rīga, 6.aug., LETA. Trešajā iepirkumā pašvaldībai beidzot izdevies atrast būvnieku kapličai Ozolnieku novada Tetelē, un būve izmaksās 204 478 eiro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli (PVN), liecina novada pašvaldības noslēgtais iepirkums.

Atkārtotajā, trešajā iepirkumā par Teteles kapu kapličas būvprojekta izstrādi, būvniecību un autoruzraudzību pašvaldībā saņemts viens piedāvājums. SIA "Cascade Mining" apvienībā ar SIA "Jelgavas būve-v" darbus apņēmusies veikt par 168 990 eiro bez PVN.

Pēc pretendenta piedāvājuma izvērtēšanas vērtēšanas komisijas nolēma piešķirt tam iepirkuma līguma slēgšanas tiesības.

Jau vēstīts, ka iepriekš divi pašvaldības iepirkumi par kapličas izbūvi noslēdzās bez rezultāta. Abos gadījumos noteiktajā termiņā pašvaldībā netika saņemti pieteikumi no potenciālajiem darbu veicējiem.

Teritorija, kurā paredzēta kapličas jaunbūve, ir apmēram 0,3 hektārus plaša. Kapličā, ko paredzēts izmantot Ozolnieku novada un Teteles kapu ceremoniju vajadzībām, jānodrošina iespēja vienlaikus uzturēties 70 apmeklētājiem. Tāpat projektā jāparedz autostāvvieta vismaz 30 automašīnām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)