Banner 980x90

Baltijas universitātes veidos kopīgu maģistra studiju programmu

Jelgava, 9.janv., LETA. Aizvadītā gada nogalē Latvijas Lauksaimniecības universitāte (LLU) saņēma licenci jaunajai maģistra studiju programmai Lauksaimniecības un pārtikas biznesa vadīšana, ko varēs apgūt trijās Baltijas augstskolās - LLU, Aleksandra Stulginska universitātē un Igaunijas Dzīvības zinātņu universitātē, aģentūru LETA informēja augstskolas pārstāve Lana Janmere.

Tiekoties Jelgavā, Baltijas lauksaimniecības, mežkopības un veterinārmedicīnas augstskolu sadarbības tīkla (BOVA) rektori vienojās, ka pavasarī varētu izsludināt pirmo studentu uzņemšanu jaunajā programmā, lai rudenī studenti sāktu studijas.

"Absolventi iegūs ne tikai kopējo diplomu, bet arī kvalitatīvas un darba tirgus prasībām atbilstošas zināšanas bioekonomikā, līderībā, uzņēmuma vadīšanā, finansēs, mārketingā. Studijas dos iespēju iepazīt trīs valstu studiju vidi, apmeklēt un mācīties no starptautiskiem nozares uzņēmumiem, kā arī iegūt jaunus profesionālos kontaktus turpmākai uzņēmējdarbībai," pauda LLU Ekonomikas un sabiedrības attīstības fakultātes dekāne Andra Zvirbule.

Jaunās studiju programmas ilgums būs divi gadi. Pirmajā semestrī studijas notiks Tartu, Igaunijā, otrajā semestrī Kauņā, Lietuvā, trešajā - Jelgavā, Latvijā. Ceturtais semestris ir veltīts maģistra darba rakstīšanai Jelgavā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)