Banner 980x90

Badmintona spēles entuziasti sapulcē var pieteikties darbam starptautiskajā turnīrā

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Pirmdien, 30.maijā, plkst.17.30 notiks pasaules reitinga badmintona turnīra "Yonex Latvia International 2016" projektā iesaistīto cilvēku sapulce Latvijas Lauksaimniecības universitātes Sporta centrā. Tajā var piedalīties arī interesenti, kas ir gatavi iesaistīties turnīra rīkošanā.

Potenciālajiem līnijtiesnešiem būs iespēja klātienē iepazīties ar badmintona spēli, tās niansēm, kā arī to, kā notiks tiesāšana.

LETA jau vēstīja, ka turnīra "Yonex Latvia International 2016" rīkotāji piedāvā vairākas vakances gan brīvprātīgajiem, gan arī īstermiņa darba meklētājiem, aģentūru LETA informēja Latvijas Badmintona federācijā.

"Yonex Latvia Internatinal" ir iespēja iegūt starptautisku pieredzi lielo pasākumu rīkošanā. Šī ir pieredze arī badmintona entuziastiem, jo ir iespējams klātienē vērot reģiona spēcīgāko badmintona spēlētāju sniegumu, norāda pasākuma rīkotāji.

Daudzas pozīcijas ir jau aizņemtas, taču darbu vēl ir daudz, tāpēc turnīra rīkotāji priecāsies par katru palīdzīgu roku.

Plašāka informācija par visām vakancēm pieejama mājaslapā " Pieteikties tām var e-pastā "yli@badminton.lv" vai pa tālruni 26624466.

Starptautiskais badmintona turnīrs "Yonex Latvia International 2016" notiks Jelgavas Sporta hallē četru dienu garumā. Ceturtdien, 2.jūnijā, paredzētas kvalifikācijas sacensības, 3.jūnijā notiks 1/16 fināli un 1/8 fināli, 4.jūnijā no rīta plānoti 1/4 fināli, bet vakarā - 1/2 fināli, savukārt 5.jūnijā notiks visas piecas finālspēles. Jelgavas badmintona turnīrā, tāpat kā olimpiskajās spēlēs, tiks izcīnīti pieci medaļu komplekti - vīriešu un sieviešu vienspēlēs, kā arī vīriešu, sieviešu un jauktajās dubultspēlēs. Spēlētājam, kurš zaudējis spēli, turnīrs līdz ar to beidzas, un netiek izspēlēta arī spēle par trešo vietu, tāpēc bronzas medaļas tiek pasniegtas abiem pusfinālu zaudētājiem.

Jelgavā jūnija sākumā ieradīsies lielas badmintonistu delegācijas no Islandes, Somijas, Norvēģijas, Francijas, Itālijas, Polijas, Krievijas, Baltkrievijas, Ukrainas, kā arī Lietuvas un Igaunijas. Dažus sportistus uz Latvijas turnīru ir deleģējusi arī Beļģija, Čehija, Anglija, Spānija, Šveice un pat Pakistāna. No Latvijas turnīram pieteikti 28 badmintona spēlētāji.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)