Banner 980x90

Avārijā Jelgavā iekļuvusi ātrās palīdzības specializētā automašīna

Rīga, 25.sept., LETA. Šodien ap pusdienlaiku Jelgavā notikusi avārija, kurā iesaistīta ātrās palīdzības specializētā automašīna, aģentūrai LETA apliecināja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Inga Vītola.

Sadursmē iesaistīta NMPD ārsta speciālista automašīna, kas bija ceļā uz izsaukumu.

Vītola norādīja, ka operatīvajam transportam bija ieslēgti gan gaismas, gan skaņas signāli, turklāt brigādes auto, tuvojoties krustojumam, samazināja ātrumu. Sadursmes rezultātā tika bojāts operatīvais transports, proti, tika sabuktētas automašīnas durvis, kā rezultātā brigāde ceļu turpināt nevarēja.

Vītola uzsvēra, ka neviens no ceļu satiksmes negadījumā iesaistītajiem - ne brigādes mediķi, ne otras automašīnas vadītājs - nav cietuši.

NMPD atgādina, ka, dzirdot operatīvā transporta skaņas signālu, tam jādod ceļš, jo brigāde steidzas uz izsaukumu, un katra sekunde ir svarīga.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)