Banner 980x90

Aukstuma dēļ klientu skaits Jelgavas nakts patversmē būtiski nav audzis

Jelgava, 23.febr., LETA. Lai arī gaisa temperatūra naktīs krītas, klientu skaits Jelgavas nakts patversmē nav audzis būtiski, aģentūrai LETA pastāstīja patversmes sociālā darbiniece Iveta Kaļinka.

Parasti nakšņotāju skaits vidēji ir 25, taču šonakt patversmē nakšņojuši 29 cilvēki. Savukārt iepriekšējā naktī apmeklētāju bija vairāk - 33.

Kaļinka stāstīja, ka apmēram trešdaļa klientu patversmē paliek arī pa dienu, kas ir atļauts, ja gaisa temperatūra ir zemāka par astoņiem grādiem. Piemēram, šodien patversmē palikuši 13 cilvēki, kas kārto telpas, lasa, skatās televīzijas raidījumus.

Jelgavas naktspatversmē ir 35 gultasvietas, taču Kaļinka stāstīja, ka, saklājot matračus, vietu skaitu iespējams palielināt.

"Nevienam neatsakām," piebilda viņa.

Jau vēstīts, ka naktī teju visā Latvijā gaisa temperatūra pazeminājās līdz mīnus 21, mīnus 27 grādiem, mazāks sals bija daļā Kurzemes piekrastes un dažviet Vidzemē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)