Banner 980x90

Augusta beigās Jūrmalā Zemgales NVO centrs rīkos konferenci par spēju mācīties

Rīga, 20.aug., LETA. 29.augustā Jūrmalā, Jūrmalas mūzikas vidusskolā, jaunajā Dubultu kultūras kvartālā, norisināsies starptautiska konference "Mācies moderni, mācies vienmēr", aģentūru LETA informēja Zemgales NVO centra vadītājs Uldis Dūmiņš.

Pasākumā būs iespēja noklausīties lekcijas par spēju pašam mācīties, par cilvēka smadzeņu darbības specifiku un apgūt komunikācijas prasmes, kas ir pamats veiksmīgai darbībai ikdienā. Pasākuma otrajā daļā būs iespējas darboties grupās un izzināt dažādus noslēpumus savas ikdienas darbības uzlabošanai un personīgai izaugsmei.

Konferences atklāšana paredzēta plkst.9.30, bet plkst.19 notiks noslēguma vakariņas.

Pasākums notiks divās valodās - angļu un latviešu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)