Banner 980x90

Ātrais aizdevums bez ķīlas – ērts un mūsdienīgs risinājums

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Neparedzēti izdevumi ir daļa no mūsu dzīves. Bieži vien tie prasa arī ātrus un efektīvus risinājumus. Šādās situācijās labs risinājums var būt ātrais aizdevums bez ķīlas, ko ērti un bez laikietilpīgu formalitāšu kārtošanas var noformēt internetā. 

"Credit24" – izdevīgi aizdevumi dažādām situācijām
Ja meklē uzticamu aizdevēju, vērts ieskatīties "Credit24" piedāvājumā. Pie šī kredītdevēja pieejami mūsdienīgi aizdevumi visdažādākajām situācijām – maksimālā kredīta summa ir 3000 eiro, atmaksas termiņš – 36 mēneši.

Viss, kas vajadzīgs, lai noformētu aizdevumu pie "Credit24", ir dators ar interneta pieslēgumu, mobilais tālrunis un konts kādā no Latvijā strādājošām bankām. Lai saņemtu aizdevumu:
- jābūt Latvijas Republikas pastāvīgajam iedzīvotājam vecumā no 18 līdz 70 gadiem;
- nozīmīga ir arī kredītvēsture un ienākumu līmenis.

Pirms kredīta noformēšanas būtiski iepazīties ar līguma nosacījumiem, lai vēlāk nebūtu lieku pārsteigumu.

Kā noformēt aizdevumu?
Ja atbilsti kredītdevēja prasībām, vari pieteikties aizdevumam. To var izdarīt gan internetā, gan "Maxima XX" un "Maxima XXX" veikalu informācijas centros, kā arī lielākajās pasta nodaļās visā Latvijā.
Ja izlemsi kredītu noformēt internetā:
- iepazīsties ar visiem līguma nosacījumiem;
- reģistrējies mājaslapā www.credit24.com; 
- norādi sev vēlamo kredīta summu un atmaksas termiņu;
- gaidi apstiprinājumu;

Pozitīva lēmuma gadījumā naudu saņemsi savā bankas kontā jau pēc dažām minūtēm. 

"Credit24" ātrais aizdevums bez ķīlas un galvojuma – risinājums, ja nauda nepieciešama steidzami. Jāņem gan vērā, ka kredītam pieteikties iespējams jebkurā diennakts laikā, bet pieteikuma izskatīšana un aizdevuma piešķiršana notiek aizdevēja darba laika ietvaros, kas ir katru dienu no plkst. 8.00 līdz plkst. 22.00. 

Klientu ērtībām pieejams arī atgādinājums par maksājuma datumu, kredītbrīvdienas, kā arī citas priekšrocības.

Kredītlīnija – Tava virtuālā kredītkarte
"Credit24" piedāvājumā arī kredītlīnija. Būtībā tā ir kā virtuāla kredītkarte, kas ļauj aizņemties iepriekš noteikta kredītlimita ietvaros.
Kredītlīnija ir ne vien mūsdienīgs, bet arī ērts risinājums:
- papildus naudas summu var aizņemties arī tad, ja iepriekšējā vēl nav atmaksāta. Tādā gadījumā vienkārši tiks pārrēķināts ikmēneša maksājums;
- pieteikšanās kredītlīnijai un pirmā naudas izņemšana ir bez maksas. Ja nauda nav izņemta, maksājumi nav jāveic;
- izmantoto summu un aprēķinātos procentus atmaksā 24 mēnešu laikā vai ātrāk, ja vēlies. 

Lai arī ātrais aizdevums bez ķīlas šķiet vilinoša iespēja, jāatceras, ka tas ir atbildīgs lēmums. Tādēļ izvērtē gan kredīta nepieciešamību, gan savas iespējas to atmaksāt. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)