Banner 980x90

Atbalsta 40 hektāru lielas zemes nodošanu Zemessardzes bataljona bāzes attīstībai

Rīga, 19.marts, LETA. Valdība šodien atbalstīja 40 hektāru lielas zemes platības Jelgavas novadā nodošanu Zemessardzes bataljona bāzes infrastruktūras attīstībai.

Valdība nolēma, ka Zemkopības ministrijai (ZM) jānodod Aizsardzības ministrijas (AM) valdījumā valsts nekustamais īpašums "Poligons" Jaunsvirlaukas pagastā.

AM ir vienojusies ar ZM, ka AS "Latvijas valsts meži" patur tiesības veikt 2019.gadā plānoto cirsmu izstrādi šajā īpašumā.

Jau ziņots, ka pērn notikusi arī Zemessardzes bāzu attīstība, gan paplašinot un attīstot esošos īpašumus, gan Aizsardzības ministrijas valdījumā pārņemot jaunus nekustamos īpašumus. Turpmākajos četros gados Aizsardzības ministrija plāno sākt vairāku jaunu Zemessardzes bataljonu bāzu infrastruktūras attīstību.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)