Banner 980x90

Ašeradens reģionālajā vizītē Jelgavā pārrunās ekonomiskās aktivitātes veicināšanas iespējas novadā

Jelgava24.lv
Jelgava24.lv
Ekonomikas ministrs Arvils Ašeradens (V) trešdien, 21.septembrī, dosies reģionālajā vizītē uz Jelgavu, kur tiksies ar novada uzņēmējiem un pašvaldības pārstāvjiem, lai pārrunātu uzņēmējdarbības veicināšanas iespējas, kā arī pieejamo un plānoto valsts atbalstu ekonomiskās aktivitātes palielināšanai.

Ekonomikas ministrijā aģentūru LETA informēja, ka vizītes laikā ministrs tiksies ar Jelgavas pilsētas domes priekšsēdētāju Andri Rāviņu un priekšsēdētāja vietnieku Aigaru Rubli, lai iepazītos ar ekonomisko aktivitāti un uzņēmējdarbības aktuālajiem jautājumiem Jelgavā.

Vizītes laikā Ašeradens apmeklēs un iepazīsies ar divu Jelgavas uzņēmumu darbību - SIA "Dinex", kas nodarbojas ar izplūdes sistēmu un filtru ražošanu kravas mašīnām, autobusiem un industriālajiem spēkratiem, un SIA "NP Properties" Jelgavas biznesa parku, kas ir viens no lielākajiem rekonstruētajiem industriālajiem parkiem Latvijā ar kopējo platību 23 hektāru un iznomājamo telpu platību vairāk nekā 70 000 kvadrātmetru.

Tāpat ministram plānota tikšanās ar aptuveni 40 Jelgavas Ražotāju konsultatīvās padomes uzņēmējiem, lai pārrunātu Eiropas Savienības fondu atbalsta programmu ieviešanas gaitu un pieejamo atbalstu jaunu eksporta tirgu apgūšanai, nodokļu politikas jautājumus, valsts budžeta 2017.gadam izstrādes procesu, kā arī pašreizējo ģeopolitisko situāciju un tās ietekmi uz Latvijas ekonomikas izaugsmi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)