Banner 980x90

Ar uzņēmuma atbalstu Kalnciemā labiekārtota atpūtas vieta

Jelgava, 13.sept., LETA. Piesaistot projekta līdzekļus un pašvaldības līdzfinansējumu ar privātu - SIA "Gneiss" - finansiālu atbalstu Kalnciemā, netālu no pagasta pārvaldes, labiekārtota daļa no Lielupes ielas promenādes, aģentūru LETA informēja Jelgavas novada pašvaldības Sabiedrisko attiecību speciāliste Dace Kaņepone.

Vēsturiski minētā vieta Kalnciemā kalpoja kā laivu piestātne. Pēc pagasta pārvaldes iniciatīvas piestātne atjaunota, izveidojot un labiekārtojot to par atpūtas vietu vietējiem pagasta iedzīvotājiem.

Lai izveidotu drošu gājēju celiņu un nostiprinātu upes krastus, bija nepieciešama melnzeme, atsijas un šķembas. Nepieciešamos materiālus nodrošināja pagasta ilggadējais atbalstītājs - SIA "Gneiss".

Latvijas pašvaldību savienības projekta "Pašvaldību lielie darbi parkos Latvijas simtgadei" ietvaros atpūtas vietai izdevies izveidot arī divus koka solus. Koka soli izgatavoti laivas veidolā, lai filozofiski atpūtniekiem atgādinātu par agrāko laivu un kuģu kustību Lielupē. No projekta līdzekļiem koku soliem atvēlēti 500 eiro. Solu izgatavošanai finansējumu ieguldīja arī SIA "WWL Houses".

Bruģēšanas darbus, teritorijas sakopšanu un video kameras uzstādīšanu Jelgavas novada pašvaldība veica par saviem budžeta līdzekļiem, kopsummā atvēlot 3800 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)