Banner 980x90

Ar sociālu kampaņu aicina Latvijas iedzīvotājus uzrunāt emigrējušos tuviniekus un draugus

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Latvijas Institūts (LI) ceturtdien, 21.jūlijā, aizsācis sociālu kustību "#GribuTeviAtpakaļ", aicinot Latvijas iedzīvotājus ar personīgu un emocionālu vēstījumu uzrunāt emigrējušos tuviniekus un draugus, aģentūru LETA informēja kustības organizatori.

LI direktore Aiva Rozenberga sacīja, ka Latvijas cilvēki ir saistīti vienotā sociālā asinsritē un šajos nemierīgajos laikos mums vienam par otru, par savējiem, ir jārūpējas.

"Ir pienācis laiks skaidri pateikt, ka gribam redzēt mūsu tautiešus atgriežamies Latvijā - tad, kad viņi tam būs gatavi. Pagaidām - kaut vai tikai uz vasaras brīvdienām, Dziesmusvētkiem vai Latvijas simtgades svinībām," viņa izteicās, paužot cerību, ka šī iniciatīva taps par sociālu kustību, iekustinot lielākus procesus sabiedrībā un mudinās mūs visus soli pa solim veidot tādu Latviju, kādā mums pašiem patiktu dzīvot un kurā aizbraucēji gribētu atgriezties.

Kustībā "#GribuTeviAtpakaļ" aicināts iesaistīties katrs interesents personīgi, LI tikai piedāvā rīkus un kanālus vēstījuma izplatīšanai.

Ja iedzīvotāji vēlas tai pievienoties, LI aicina sekot informācijai institūta sociālās vietnes "Facebook" kontā "Kaut kas mīļš no Latvijas" un mājaslapā "li.lv" vai sūtot savus personīgos video, audio vai tekstuālos vēstījumus tuvajiem cilvēkiem, pievienojot tēmturi "#GribuTeviAtpakaļ".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)