Banner 980x90

Ar pašvaldības un ERAF atbalstu uzlabo telpas četrās ārstu praksēs Jelgavas novadā

Rīga, 10.sept., LETA. Šonedēļ četrās Jelgavas novada ģimenes ārstu praksēs sākušies būvdarbi, kas tiek īstenoti ar Eiropas Reģionālā attīstības fonda (ERAF), valsts un pašvaldības atbalstu, aģentūru LETA informēja pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Pašvaldība nodrošina telpas valsts apmaksāto ģimenes ārsta pakalpojumu sniegšanai, bet piesaistītie Eiropas Savienības līdzekļi ļaus uzlabot veselības aprūpes infrastruktūru un padarīt vēl kvalitatīvāku aprūpes pakalpojumu pieejamību, uzsvēra pašvaldībā.

Lai nodrošinātu ēkas ilgtspējību un energoefektivitāti, lielākie darbi gaidāmi Ilzes Liepiņas ģimenes ārsta praksē, veicot apkures sistēmas un jumta seguma nomaiņu, pārseguma siltināšanu un bruģētas apmales ierīkošanu. Arī pārējās trīs ārsta praksēs telpas kļūs plašākas, gaišākas un pacientiem piemērotākas. Būvdarbi veicami gan Aiņa Dzalbja ģimenes ārsta un internista praksē Jaunsvirlaukā, kur atjaunos trīs telpas, izolācijas un vides pieejamības nodrošināšanai nomainot piecas iekšdurvis un ierīkojot gaisa kondicionēšanas sistēmu, gan Birutas Karlovskas ģimenes ārsta praksē Elejas pagastā, kur četrās telpās demontēs esošo grīdas pamatni un atjaunos jaunu segumu, kā arī nomainīs piecas iekšdurvis un atjaunos sienas un griestus. Tāpat līdzīgi darbi veicami Indras Alksnes ģimenes ārsta praksē, atjaunojot divas telpas, tāpat darbi paredz grīdas seguma demontāžu un jaunas grīdas ierīkošanu, vecās starpsienas demontāžu un jaunas izveidi, nomainot arī iekšdurvis.

Būvdarbus projektā "Primārās veselības aprūpes infrastruktūras uzlabošana Jelgavas novada pašvaldības četrām ārstu praksēm" 

veiks uzņēmums SIA "Latbūvnieks". Projekta kopējie izdevumi ir 63 702 eiro, no kuriem attiecināmās izmaksas - 32 000 eiro, tai skaitā ERAF finansējums 27 200 eiro, valsts budžeta finansējums 2880 eiro. Pašvaldības līdzfinansējumu veido attiecināmās izmaksas 1920 eiro un neattiecināmās izmaksas 31 702 eiro apmērā.

Paredzēts, ka projektā plānotie darbi noritēs līdz gada nogalei.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)