Banner 980x90

Apkures sistēmas Jelgavā – siltums tavā mājā

Mājas ir mūsu drošais patvērums, vieta, kur varam būt paši starp ģimenes locekļiem, draugiem vai patīkamā vientulībā. Neatkarīgi no individuālās gaumes, iespējām vai iegribām saistībā ar mājokļa interjeru, katram ir svarīga silta istaba drēgnā ziemas vakarā, kur sasildīties un iesnausties pie labas filmas. 
Siltums saistās ar drošību, rūpēm un ģimeniskumu, kas katram kādā dzīves posmā noteikti, ir svarīgi aspekti. Ar sirds siltumu vien nepietiks, tādēļ ir svarīgi izvēlēties sev piemērotāko apkures sistēmu – malkas, granulu vai kombinētā. Commodus ir īstā vieta, kur iegādāties augstas kvalitātes apkures katlus, siltumsūkņus, kondicionierus un saules paneļus. 

Malkas apkure
Šis ir pats pieprasītākais un ekonomiskākais apkures veids. Dažādi sistēmas aspekti atkarīgi no apkures katla materiāla (čuguns vai tērauds), piemēram, darbības mūža ilgums, efektivitāte un tīrīšanas iespējas. Nozīmīgs faktors malkas katla izvēlē ir arī tā uzbūve, kas ietekmē tā efektivitāti, kā arī iespēju nākotnē uzstādīt granulu degli, kas jau nozīmēs automatizētu apkures veidu.

Granulu katli
Šis apkures iekārtu veids kļūst arvien populārāks, un nav nekāds pārsteigums, jo tā nudien ir ļoti ērta un izdevīga sistēma. Granulu katli klientam sniedz praktiski automatizētu apkures sistēmu, kas ļoti atvieglo ikdienas rūpes par tiem. Granulas ir arī videi draudzīgs kurināmais, kas mūsdienās nav mazsvarīgi, kā arī tās sadeg bez īpašas smakas, kas mēdz būt raksturīgi citiem kurināmajiem. Granulu apkures katli būs piemēroti gan mazām, gan lielām platībām, tie ir ļoti efektīvi, ērti un viegli tīrāmi. 

Kombinētā apkure
Kombinētie apkures katli sniedz ļoti plašas iespējas, tie paredzēti kurināšanai ar oglēm un malku, skaidu briketēm vai kokskaidu granulām. Vislielākās priekšrocības tomēr saglabājas granulām, jo, uzstādot granulu degli, vajadzēs vien uzstādīt telpas vai ūdens temperatūru, par pārējo parūpēsies pati apkures sistēma un varēsiet aizmirst par pastāvīgu kurināšanu. 

Uzņēmums Commodus
Tā ir kvalitātes garantija, pieredzējusi komanda un pasaules vadošo apkures katlu ražotāju produkcija. Commodus nav tikai izplatītājs - tiek veidota sadarbība ar ražotājiem un kopīgiem spēkiem radīti jauni produkti un uzlaboti esošie. Arī darbinieki ir ļoti kompetenti, palīdzēs ar padomu, izvēloties savam mājoklim piemērotāko apkures sistēmu, tās plānošanu un izbūvi. Veikala filiāles ir arī Jelgavā un Saldū, ne tikai Rīgā, kas izvēli padarīs ērtāku apkārtnē dzīvojošajiem. Apkures sistēmas Jelgavā var iegādāties Rūpniecības ielā 39, taču pārējo veikalu adreses un darba laikus var ērti apskatīt mājaslapā commodus.lv kontaktu sadaļā. 

Commodus ir ļoti plašs iekārtu klāsts, tās nav tikai apkures sistēmas, bet arī siltumsūkņi un saules paneļi, un Latvijas neraksturīgi karstajai vasarai aktuālie gaisa kondicionieri. Turklāt jāpiebilst, ka karstajos mēnešos kondicionieru montāžai ir īpašs piedāvājums, ar kuru sīkāk var iepazīties lapā. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)