Banner 980x90

Amatu pametīs Ozolnieku vidusskolas direktore

Jelgava, 7.nov., LETA. Ozolnieku novada pašvaldība izsludinājusi pieteikšanos Ozolnieku vidusskolas direktora amatam, jo darbu pametīs līdzšinējā izglītības iestādes vadītāja Klāra Stepanova, noskaidroja aģentūra LETA.

Pašvaldības Sabiedrisko attiecību un informācijas daļas vadītāja Evita Kairiša aģentūrai LETA pauda, ka pašvaldība saņēma Stepanovas iesniegumu ar lūgumu pārraukt darba tiesiskās attiecības.

Pati Stepanova par darba pārtraukšanu komentārus nesniedza, vien apgalvoja, ka tas ir viņas lēmums.

"Viss ir kārtībā," piebilda skolas vadītāja.

Pašvaldības izsludinātajai vakancei iespējams pieteikties līdz 20.novembrim.

No amata pretendentiem tiek prasīta nevainojama reputācija, lojalitāte Latvijas Republikai un tās Satversmei, augstākā pedagoģiskā izglītība, ne mazāk kā trīs gadu darba pieredze pedagoģijā. Tāpat ir vēlama pieredze personāla vadībā, valsts valodas zināšanas augstākajā līmenī un vismaz vienas Eiropas Savienības oficiālās valodas zināšanas profesionālajai darbībai nepieciešamajā apjomā, kā arī prasme strādāt komandā, organizatora spējas, disciplinētība, precizitāte un augsta atbildības sajūta, laba saskarsmes kultūra.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)