Banner 980x90

Aizliegs kreiso pagriezienu uz viesnīcu "Jelgava"

Foto: Jelgava24.lv
Foto: Jelgava24.lv
Satiksmes kustības drošības komisijas sēdē, izvērtējot satiksmes drošību Lielās ielas un Jāņa Čakstes bulvāra krustojumā, pieņemts lēmums aizliegt pagriezienu uz viesnīcu "Jelgava" virzienā no centra. Satiksmes organizācijas izmaiņas ieviesīs līdz 20.augustam.

Kā pilsētas informācijas portālu Jelgava24.lv informēja Jelgavas pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību pārvaldē, saskaņā ar iestādes "Pašvaldības operatīvās informācijas centrs" (POIC) satiksmes plūsmu mērījumiem, vidēji diennaktī Lielās ielas un Jāņa Čakstes bulvāra krustojumu šķērso ap 35 tūkstoši transportlīdzekļu. 22.jūnijā šajā krustojumā uzstādīts jauns satiksmes intensitātes rekords – 24 stundu laikā krustojumu šķērsoja 41 602 transporta vienības.
 
Kreiso pagriezienu virzienā no centra uz viesnīcu diennaktī vidēji veic 74 automašīnas jeb 0,19 procenti no kopējās transporta plūsmas, savukārt virzienā no Pārlielupes pa pirmo malējo joslu taisni krustojumu izbrauc 13 922 transportlīdzekļi jeb 36 procenti no kopējās transporta plūsmas diennaktī. Transports, kas veic kreiso pagriezienu, kavē transporta plūsmu virzienā no centra.
 
Turpmāk Lielajā ielā virzienā no centra pirmā josla būs paredzēta labā manevra veikšanai uz Jāņa Čakstes bulvāri, bet pa otro un trešo joslu transportlīdzekļiem būs atļauts braukt tikai taisni. Pirms Lielās ielas un Jāņa Čakstes bulvāra krustojuma uzstādīs ceļa zīmi "Braukšanas shēma", kurā būs norādīts maršruts uz viesnīcu "Jelgava": braucot pa Lielo ielu līdz Pilssalas ielai, pa Pilssalas ielu izbraucot zem Lielupes tilta un izgriežoties pa labi uz Lielo ielu, tālāk pa Lielo ielu līdz krustojumam ar Jāņa Čakstes bulvāri un tajā nogriežoties pa labi uz viesnīcu.
 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)