Banner 980x90

Aicina piedalīties ekskursijā "Jelgava 1944.gada jūlija liesmās"

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Svētdien, 31.jūlijā, plkst.13.00 Jelgavas reģionālais tūrisma centrs aicina doties ekskursijā kājām pa Jelgavu "Jelgava 1944.gada jūlija liesmās" kopā ar gidi Signi Lūsiņu, pilsētas informācijas portālu Jelgava24.lv informēja Jelgavas reģionālajā tūrisma centrā.

Ekskursijas laikā varēs atklāt, kāda Jelgava izskatījās pirms liktenīgajiem 1944.gada notikumiem un kāpēc gandrīz visa pilsēta tika nodedzināta.

Uguns, karstums un dūmi – tie ir jelgavnieku atmiņu stāstījumu atslēgvārdi, runājot par 1944.gada jūlijā piedzīvoto. Par to, kādas bija šīs Jelgavai liktenīgās dienas, kas tajās notika un kāpēc vairāk nekā 90 procenti no pilsētas apbūves nodega, varēs uzzināt ekskursijas laikā. Ekskursija paredzēta kā pastaiga pa pilsētas centrālo daļu, ieklausoties aculiecinieku atmiņās, šķirstot vecos foto albumus, atklājot, kā pilsēta izskatījās līdz liktenīgajām vasaras dienām, un mēģinot domās restaurēt to dienu notikumus.

Ekskursija kājām "Jelgava 1944.gada jūlija liesmās" sāksies svētdien, 31.jūlijā, plkst.13.00 pie Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa, Akadēmijas ielā 1. Dalības maksa ekskursijā viens eiro, skolēniem un pirmskolas vecuma bērniem bez maksas. Ekskursijas ilgums divas stundas. Pieteikšanās ekskursijai Jelgavas reģionālajā tūrisma centrā pa tālruni 63005447 vai e-pastu tic@tornis.jelgava.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)