Banner 980x90

"Hesburger" organizē starpvalstu vadības forumu

Lai pārrunātu uzņēmuma darbības rādītājus, dažādo valstu pieredzi, kā arī uzņēmuma attīstības plānus 2016.gadam, 26.novembrī, Baltijā un Somijā lielākā ātrās ēdināšanas restorānu ķēde "Hesburger" rīko uzņēmuma vadības līmeņa darbinieku forumu Viļņā.

Forumā piedalīsies vairāk nekā 160 darbinieki no 7 valstīm.

Jau vairāk nekā 10 gadus restorānu ķēde "Hesburger" rīko forumus vadības līmeņa darbiniekiem ar mērķi izvērtēt uzņēmuma darbību, pārrunāt turpmākos attīstības plānus, kā arī dalīties starpvalstu pieredzē. Šogad forums norisinās Viļņā, un tajā piedalīsies "Hesburger" restorānu vadītāji, reģionālie vadītāji, kā arī uzņēmuma menedžmenta pārstāvji no 7 valstīm – Somijas, Igaunijas, Lietuvas, Ukrainas, Vācijas, Krievijas un Latvijas.

Turpina Ieva Salmela, "Hesburger" attīstības direktore Baltijas valstīs: "Ir būtiski katru gadu rīkot šāda veida vadības līmeņa darbinieku sanāksmes, lai pārrunātu uzņēmuma mērķus un stratēģijas, dalītos ar gada laikā uzkrāto pieredzi un satiktos ar kaimiņvalstu kolēģiem. Lai gan tirgus īpatnības starp valstīm ir atšķirīgas, izvērtējot citu valstu piemērus un pieredzes stāstus, ir iespējams gūt svarīgas atziņas. Uzņēmuma ietvaros šāda veida komunikācija ir tikai iedvesmojoša, un ceru, ka mūsu darbinieki smelsies daudz jaunas informācijas, kuru nodot arī citiem darbiniekiem."

Forums norisināsies trīs daļās: reģionālajās sapulcēs tiks apspriestas aktualitātes ātrās ēdināšanas tirgū un katrā reģionā, plānotās mārketinga aktivitātes, gada laikā paveiktais, kā arī pārrunāti uzņēmuma nākotnes plāni attiecīgajā valstī, piemēram, jaunu restorānu atvēršana un produkcijas ieviešana restorānos. Otrajā daļā tiks rīkotas apmācības par aktualitātēm nozarē, mārketinga un sabiedrisko attiecību aktivitātēm, kā arī īstenota pieredzes apmaiņa starpvalstu līmenī.

Kā katru gadu, arī šogad uzņēmums izvērtēs labākos restorānus, tāpēc foruma noslēguma daļā tiks apbalvoti gada labākie reģionālie restorāni, labākais restorāns katrā valstī, kā arī tiks apbalvots viens labākais reģionālais vadītājs no Baltijas valstīm.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)