Banner 980x90

Trešo valstu pilsoņiem pieejamas bezmaksas konsultācijas un tulkošanas pakalpojumi

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Biedrība "Patvērums "Drošā māja" līdzdarbības līguma ar Kultūras ministriju par integrācijas atbalsta pasākumu nodrošināšanu trešo valstu pilsoņiem* ietvaros turpina nodrošināt konsultantu pakalpojumus.

 Organizācija līguma ietvaros turpina sniegt informāciju un regulāras konsultācijas trešo valstu pilsoņiem un viņu ģimenes locekļiem par aktuāliem integrācijas jautājumiem (izglītību, nodarbinātību, veselības aprūpi u.c.). Bezmaksas konsultācijas tiek nodrošinātas pa tālruni +371 25565098, e-pastu: konsultacijas@patverums-dm.lv, kā arī klātienē – "Patvērums "Drošā māja" telpās Lāčplēša ielā 75-9/10, Rīgā.

Lai nodrošinātu kvalitatīvu konsultantu pakalpojumu, tiek piesaistīti dažādu valodu tulki, bet retām valodām, tai skaitā persiešu, dari, farsī, kurdu un citām – valodu zinātāji. Tulkošanas pakalpojums ir pieejams gan pašiem klientiem (kontaktiem ar namīpašniekiem, atverot bankas kontu un citos gadījumos), gan speciālistiem, kuri strādā ar trešo valstu pilsoņiem – piemēram, pašvaldību darbiniekiem, medicīnas un izglītības jomas speciālistiem.

Pēc nepieciešamības biedrības pārstāvji piemeklēs tulkus arī citām valodām, izņemot krievu un angļu valodas. Pakalpojumi tiek sniegti, pamatojoties uz 2016.gada 29.februārī Latvijas Republikas Kultūras ministrijas un biedrības "Patvērums "Drošā māja" noslēgto līdzdarbības līgumu par atsevišķu valsts pārvaldes uzdevumu veikšanu trešo valstu pilsoņu integrācijai.

*Trešo valstu pilsoņi ir ikviena persona, kas nav Eiropas Savienības dalībvalstu, Eiropas Ekonomiskās zonas valstu vai Šveices Konfederācijas pilsonis.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)