Banner 980x90

Holivudas cienīgs pārsteigums Sieviešu dienā

Latvijā vīrieši aplido sievietes gan ar vārdiem, gan arī ar darbiem. Šoreiz Starptautiskajā sieviešu dienā lidojošu pārsteigumu vārda tiešā nozīmē tirdzniecības centra Spice apmeklētājām sagādāja helikopters no Jelgavas ar neierastiem sveicējiem. 

Sieviešu emociju pasaule un vēlmes ir vismīklainākais labirints. Mēdz sacīt, ka sievietes ir grūti izprast un to rīcību nav iespējams paredzēt.

Tomēr, der atcerēties: jo sarežģītāks uzdevums, jo lielāka interese vīrietim ir to atrisināt. 8. martā, kas Latvijā un daudzviet pasaulē tiek svinēta kā Starptautiskā sieviešu diena, neskaitāmu vīriešu prātus pārņem šis intriģējošais jautājums- ko vēlas sievietes? Apkopojot ekspertu veiktos pētījumus, ir noskaidrots, ka katra sieviete grib, lai viņu aplido. Uzņēmīgam vīrietim nav divreiz jāsaka- viņš vēlmes spēj pārvērst reālos darbos. Liels bija visu pārsteigums, kad 8.marta pēcpusdienā aplidotāji ar helikopteru piezemējās pie t/ c Spice.

Mierīgais pusdienlaiks un ikdienas iepirkšanās daiļajām tirdzniecības centra apmeklētājām pārtapa vēl nebijušā piedzīvojumā. Eleganti gaisa kuģa kapteiņi ar rozēm, saldumiem un komplimentiem sveica sievietes svētkos. Patiesi smaidi, sajūsmas spiedzieni, sārtums vaigos un mirdzums acīs liecināja, ka romantiskais uzlidojums bija izdevies.

Helikopters un šarmanti piloti, kuru rokās ir rožu klēpji, ir katras sievietes sapnis Sievietēm 8. martā ir svētku diena, daudz prieka un pārsteigumu, taču ko šajā dienā vajadzētu atcerēties vīriešiem? Sievietes vienmēr vēlas justies īpašas – kā ikdienā, tā arī svētkos.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)