Banner 980x90

Zemgalē sākti kriminālprocesi par krāpniecības gadījumiem, nepiegādājot apsolīto traktortehniku

Rīga, 15.apr., LETA. Pēdējā mēneša laikā Zemgalē sākti divi kriminālprocesi par krāpniecības gadījumiem, kad personas, saņēmušas avansa maksājumu, nav piegādājušas apsolīto traktortehniku, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ieva Sietniece.

Kāda sieviete Tukuma pusē atsaukusies uz interneta vietnē "Facebook" ievietoto sludinājumu par traktora pārdošanu. Lai darījumu varētu veikt, pārdevējs viņai prasījis iemaksāt 100 eiro avansa maksājumu. Pēc summas iemaksāšanas ar pārdevēju sazināties vairs nav bijis iespējams.

Uz līdzīgu sludinājumu atsaucies arī kāds vīrietis Jelgavas apkārtnē, avansā iemaksājot 1000 eiro. Arī viņš pēc naudas pārskaitīšanas ar pārdevēju vairs nav varējis sazināties.

Par abiem gadījumiem policijā ir sākts kriminālprocess.

Likumsargi atkārtoti aicina iedzīvotājus būt modriem un neuzķerties uz vilinošiem krāpnieku piedāvājumiem interneta vietnēs, nekādā gadījumā neveikt avansa maksājumus par preci, pirms tā nav iepriekš redzēta un nav gūta pārliecība, ka tā tiešām ir pārdevēja īpašumā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)