Banner 980x90

Vietējais futbola klubs atkārtoti aicina Jelgavas pašvaldību iznomāt zemi futbola laukuma būvniecībai

Jelgava, 7.janv., LETA. Biedrība "Futbola klubs Jelgava" pirmdien atkārtoti vērsies pie Jelgavas pilsētas domes priekšsēdētāja Andra Rāviņa ar lūgumu biedrībai iznomāt pašvaldībai piederošo zemi Jelgavā, Kārklu ielā 6, kas nepieciešama, lai būvētu jaunu futbola laukumu.

Atbalstu šim projektam paudusi arī Latvijas Futbola federācija (LFF) un vairāk kā 300 iedzīvotāju, aģentūru LETA informēja FK "Jelgava".

"Lai radītu iespēju Jelgavas iedzīvotājiem popularizēt fiziski aktīvu un veselīgu dzīvesveidu, kā arī lai veicinātu futbola attīstību Jelgavā un Latvijā, biedrība pagājušā gada 22.maijā lūdza Jelgavas pilsētas pašvaldību rast iespēju iznomāt biedrības vajadzībām papildus zemes gabalu, kas robežojas ar 2018.gadā izbūvēto mākslīgā seguma futbola laukumu. Biedrība uz zemes gabala iecerējusi izveidot futbola treniņlaukumus sporta nodarbībām un pasākumiem, bērnu rotaļu laukumu, āra trenažieru laukumu un sporta halli ar tai nepieciešamo infrastruktūru. Diemžēl līdz šim brīdim biedrība nav saņēmusi pozitīvu atbildi no domes priekšsēdētāja par iespēju nomāt zemes gabalu un būvēt futbola laukumus uz tās," sacīja kluba valdes loceklis Aigars Rublis.

Tādēļ biedrība atkārtoti vērsusies pašvaldībā ar aicinājumu pieņemt lēmumu par zemes gabala nomu. Līdz ar iesniegumu Jelgavas pilsētas domei iesniegta arī LFF vēstule, kurā pausts atbalsts futbola laukuma būvniecībai Jelgavā un biedrības īstenotajiem darbiem futbola attīstības veicināšanā. Tāpat pašvaldībā iesniegta arī vairāk kā 300 cilvēku parakstīta vēstule, kurā apliecināta vēlme redzēt tālāku futbola jomas attīstību Jelgavā un pašvaldības atbalstu tā īstenošanai.

"Šobrīd nav skaidrs, kādēļ pašvaldība biedrības izteikto vēlmi ignorē, jo FK "Jelgava" jau ir pierādījis, ka spēj īstenot visai ambiciozus projektus, un no tā ieguvēji ir ne tikai pilsēta, bet arī Jelgavas un tās apkārtnes iedzīvotāji. Šobrīd piedāvātais biedrības plāns paredz uz iznomātās zemes izveidot arī kvalitatīvu bērnu rotaļu laukumu, kuru konkrētajā mikrorajonā pie Kārklu ielas nav," teica Rublis.

Iepriekš Jelgavas pilsētas pašvaldība aģentūru LETA informēja, ka plāno organizēt sarunas ar Latvijas Futbola federāciju par futbola attīstības jautājumiem Jelgavas pilsētā. "Jautājumu par zemes iznomāšanu ar apbūves tiesību nekustamā īpašuma Kārklu ielā 6 daļā varēs risināt pēc sarunām ar Latvijas Futbola federāciju," pastāstīja Jelgavas pilsētas domes administrācijas Sabiedrisko attiecību pārvaldes vadītājas vietniece Egita Veinberga.

FK "Jelgava" ir izveidota 2004. gadā un aktīvi darbojas popularizējot fiziski aktīvu un veselīgu dzīvesveidu Jelgavā un visā Latvijā, veicinot futbola attīstību un nodrošinot treniņprocesu un iespēju piedalīties futbola sacensībās dažāda vecuma cilvēkiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (7)
Anonīms [Anonīms] Sestdiena, 05. augustā, 2023, 19:36

Dear Webmaster Immediate Action Required! We regret to inform you that your website is on the brink of being shut down. Our systems have detected severe security breaches and resource overloads that are endangering our entire server. Your website pilseta24.lv is infected with malicious malware, and its outdated software is putting all our clients at risk. Moreover, the excessive resource consumption is hampering the performance of other websites. To avoid a complete shutdown, you must act NOW: go to to stop your hosting from shutting down! Update your software and plugins immediately. Perform a comprehensive malware scan and remove all threats. Optimize your website to reduce resource usage. Failure to take action within 24 hours will result in the suspension of your website. Your online presence is at stake - act fast! Sincerely, Your Hosting Company Technical Support Team Carey Bridges

Anonīms [Anonīms] Otrdiena, 01. augustā, 2023, 11:00

Hi Thank you for the quickly delivery to my home. When I view the order. I immediately saw that something was wrong with it, and when I opened it, the product was unfortunately broken. I made a photo so that you can see what I mean. I am a regular customer, and I regularly order from your webshop. Hope we can solve this small problem in a good way. Yours truly Amos Richter "Sent from my Samsung"

Anonīms [Anonīms] Piektdiena, 12. maijā, 2023, 02:04

Are you tired of spending a fortune on PPC advertising and getting little to no results? Our PPV traffic service delivers real visitors to your site for a fraction of the cost of Google and Facebook ads. Order now and see the difference!

Anonīms [Anonīms] Trešdiena, 05. aprīlī, 2023, 06:00

Tired of paying for advertising that doesn't work? With our service, you can send your ad text to millions of website contact forms for one flat rate. People will read your message just like you're reading this one - and there are no per click costs. Get started today and watch your business grow. Shoot me a quick email here for the details : frankyo@gmailos.com

Anonīms [Anonīms] Pirmdiena, 13. martā, 2023, 21:39

Well done on the new site! Submit it to our directory for more visibility.