Banner 980x90

"Vienotības" birojā varēs tikties ar Hosamu Abu Meri

Piektdien, 27.martā, Latvijas Republikas 12.Saeimas deputāts Hosams Abu Meri ("Vienotība") apmeklēs Jelgavu, pilsētas informācijas portālam Jelgava24.lv ziņo deputāta pārstāvji.

Deputāts tiksies ar Jelgavas domes priekšsēdētāja vietnieku izglītības un sporta programmā Aigaru Rubli, lai pārrunātu aktualitātes pilsētā.

Abu Meri tiksies arī ar priekšsēdētāja vietnieci sociālo lietu, veselības un kultūras jautājumu programmā Ritu Vectirāni, lai uzklausītu problēmas, ar kurām Jelgava saskaras sociālās aprūpes jomā. Plānots tikties ar Sabiedrības integrācijas pārvaldes darbiniekiem, lai izzinātu pārvaldes darbu.

Pēc vizītes Sabiedrības integrācijas pārvaldē deputāts dosies uz Zemgales veselības centru, lai iepazītos ar veselības aprūpes nodrošinājumu novadā.

Savukārt plkst.16.30 Abu Meri vizīti Jelgavā noslēgs, apmeklējot partijas "Vienotība" reģionālo atvērto biroju, kur viņš tiksies ar jelgavniekiem un pārrunās aktualitātes reģionālajā un valsts politikā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)