Banner 980x90

Valsts svētkos Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas deviņos stāvos rīkos spēli

Jelgava, 8.nov., LETA. 18.novembrī no plkst.16 līdz 19 Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas tornī notiks izzinoša un izglītojoša spēle "Latvijai 99", un, izpildot deviņus interaktīvus uzdevumus, būs iespēja fotografēties Latvijas svētku noskaņas momentfoto un vērot pilsētu svecīšu gaismās no devītā stāva skatu laukuma, aģentūru LETA informēja Jelgavas reģionālajā tūrisma centrā.

Latvijas neatkarības dienai veltītajā spēlē torņa deviņos stāvos aicināti piedalīties lieli un mazi jelgavnieki, kā arī pilsētas viesi, izzinot Jelgavas un Latvijas vēsturi, katrā torņa stāvā veicot nelielu uzdevumu saistībā ar valsts deviņām desmitgadēm.

Spēles laikā dalībniekiem būs jānosūta e-kartiņa ar retro foto sveicienu valsts svētkos, jāsaliek Zemgales rakstu puzle, jāizkrāso gabaliņš no mozaīkas un jārod pareizās atbildes uz jautājumiem par Latvijas, Jelgavas un Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas vēsturi, kā arī citi aizraujoši uzdevumi.

Spēles dalībnieki, kuri būs veikuši visus uzdevumus, kā balvu saņems iespēju fotografēties fotostūrī un iegūt uzreiz savā īpašumā svētku foto. Atbildot pareizi uz papildjautājumu par franču restorānu "La tour de Marie", balvā būs gards pārsteigums.

No plkst.17 līdz 21 uz Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa fasādes būs vērojams īpašs, svētkiem veidots 3D multimediāls šovs "Mītavas leģenda".

Sv.Trīsvienības baznīcas torņa skatu laukums apmeklētājiem būs atvērts līdz plkst.22.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)