Banner 980x90

Vairākām pedagoģijas un medicīnas nozares darbiniecēm piešķirs Jelgavas augstāko apbalvojumu

Jelgava, 27.apr., LETA. Jelgavas pilsētas svētku laikā paredzēts pasniegt augstāko pilsētas apbalvojumu, ko šoreiz saņems vairākas pedagoģijas un medicīnas nozares speciālistes, aģentūra LETA uzzināja domes sēdē.

Augstāko pilsētas apbalvojumu "Goda zīme" nolemts piešķirt latviešu valodas un kultūras vēstures pedagoģei, režisorei Vijai Zelmenei par nopelniem un mūža ieguldījumu jaunatnes kultūrizglītībā un sabiedriskajā darbā Jelgavā.

Bijusī Jelgavas 2.bērnudārza vadītāja, Jelgavas Sākumskolas direktore un Saeimas deputāte Ērika Zommere apbalvojumu saņems par ieguldījumu un nesavtīgu darbu pilsētas izglītības sistēmā.

Savukārt Jelgavas pilsētas slimnīcas iekšķīgo slimību nodaļas ārstei internistei Skaidrītei Ādamsonei apbalvojums tiks piešķirts par mūža ieguldījumu pilsētas iedzīvotāju veselības aprūpē.

Domes deputāti lēmuši arī par vairāku Goda rakstu pasniegšanu.

Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Kriminālpolcijas biroja Sevišķi smagu un sērijveida noziegumu apkarošanas nodaļas vecākajai inspektorei Agitai Jirgenai apbalvojums tiks pasniegts par godprātīgu dienesta pienākumu pildīšanu un ieguldījumu Jelgavas iedzīvotāju drošībā.

Par augstu profesionālo meistarību un ieguldījumu Jelgavas skolēnu veselības aizsardzībā, veselīga dzīvesveida veicināšanā un izglītošanā apbalvota tiks arī Jelgavas Valsts ģimnāzijas medmāsa Aina Lučina.

Tautas gleznošanas studijas vadītājs, gleznotājs Ivars Klapers novērtēts par augstu profesionālo meistarību un ieguldījumu sabiedrības mākslas izpratnes un māksliniecisko prasmju veidošanā, pilsētas kultūras dzīves bagātināšanā, savukārt VSIA "Slimnīca "Ģintermuiža" stacionāra nodaļas vadītāja Natālija Dimante - par ieguldījumu pilsētas iedzīvotāju garīgās veselības aprūpē.

Visbeidzot SIA "NP Jelgavas Biznesa Parks" un SIA "Nordic Industrial Park" vadītāja Arta Nordmane tiks apbalvota par ieguldījumu uzņēmējdarbības attīstībā, jaunu darba vietu radīšanu un atbalstu sabiedriskajām aktivitātēm Jelgavā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)