Banner 980x90

Uzņēmums "Daile Agro" plāno ieguldīt 1,8 miljonus eiro graudu pirmapstrādes kompleksa celtniecībā

Rīga, 11.okt., LETA. Jelgavas novada Glūdas pagasta lauksaimniecības uzņēmums SIA "Daile Agro" plāno ieguldīt 1,8 miljonus eiro graudu pirmapstrādes kompleksa celtniecībā "Ziemājos", Nākotnē, Glūdas pagastā, Jelgavas novadā, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Graudu pirmapstrādes kompleksu plānots nodot ekspluatācijā līdz 2018.gada 30.jūnijam. Projektu plānots realizēt, piesaistot finansējumu Eiropas Savienības (ES) Eiropas lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) pasākuma "Investīcijas materiālajos aktīvos" apakšpasākumā "Atbalsts ieguldījumiem lauku saimniecībās".

Iepirkuma konkursā pretendenti var pieteikties līdz šā gada 24.novembra, plkst.17.

Jau ziņots, ka "Daile Agro" 2016.gadā strādāja ar 3,49 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 19,7% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa samazinājās par 25% un bija 293 127 eiro.

"Daile Agro" ir reģistrēta 1994.gadā, un tās pamatkapitāls ir 56 800 eiro. Uzņēmuma pamatdarbības veidi ir graudu un rapšu audzēšana, piena un gaļas ražošana, kā arī elektrības ražošana no atjaunojamajiem energoresursiem. Kompānija sniedz arī dažādus pakalpojumus, kas saistīti ar lauksaimniecību un pārvadājumiem. Uzņēmums apsaimnieko 2348 hektārus zemes Jelgavas novada Glūdas un Zaļenieku pagastos, kā arī Dobeles novada Bērzes un Krimūnu pagastos. Uzņēmums vienādās daļās pieder astoņām privātpersonām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)