Banner 980x90

Uz remontdarbu laiku slēgs Jelgavas pils muzeju

Jelgava, 1.okt., LETA. No oktobra uz remontdarbu laiku slēgts Jelgavas pils muzejs, aģentūru LETA informēja pašvaldībā.

Tāpat mainās darba laiks Jelgavas Svētās Trīsvienības baznīcas tornim, Ģederta Eliasa Jelgavas Vēstures un mākslas muzejam, Ādolfa Alunāna memoriālajam muzejam un Latvijas Dzelzceļa vēstures muzeja Jelgavas ekspozīcijai.

Jelgavas pils muzeja vadītāja Ginta Linīte aģentūrai LETA stāstīja, ka pils muzejā norit sagatavošanās darbi, lai jau drīzumā šeit sāktos remontdarbi. Šobrīd nav zināms, cik ilgi muzejs būs slēgts. Tūristiem iespējams apmeklēt Jelgavas pili un apskatīties izstādes aula foajē. Līdz 5.oktobrim šeit vēl apskatāma Ulda Zutera ainavu izstāde, bet pēc tās tiks eksponēti fotomākslinieka Jura Zēberga darbi, skaidroja Linīte, piebilstot, ka līdz 31.oktobrim interesentiem ir iespēja apmeklēt Kurzemes hercogu kapenes katru dienu no plkst.9 līdz 17. No 1. novembra arī kapenes būs slēgtas.

Jelgavas reģionālā Tūrisma centra pārstāve Sandra Grigorjeva aģentūru LETA informēja, ka ziemas sezonā - no 1.oktobra līdz 30.aprīlim - torņa skatu laukums, izstāžu zāle un Tūrisma informācijas centrs strādās pirmdienās no plkst.10, nevis kā iepriekš no plkst.9, otrdienās, trešdienās, ceturtdienās - no plkst.10 līdz 21, piektdienās un sestdienās - no plkst.10 līdz 22, svētdienās - no plkst.11 līdz 18. Torņa vēstures ekspozīcijas pirmdienās būs slēgtas, otrdienās, trešdienās, ceturtdienās un piektdienās tās būs atvērtas no plkst.10 līdz 18, svētdienās - no plkst.11 līdz 18.

Ģ.Eliasa Jelgavas Vēstures un mākslas muzejs pirmdienās apmeklētājiem līdz 30.aprīlim ir slēgts, bet no otrdienas līdz svētdienai apmeklētājus gaida katru dienu no plkst.10 līdz 17. Arī Ā.Alunāna memoriālais muzejs pirmdienās ir slēgts, bet no otrdienas līdz svētdienai atvērts no plkst.10 līdz 18, ar pusdienas pārtraukumu no plkst.13 līdz 14.

Latvijas Dzelzceļa vēstures muzeja Jelgavas ekspozīcija no 1.oktobra līdz 30.aprīlim svētdienās, pirmdienās un otrdienās ir slēgta, trešdienās interesentus gaidīs no plkst.10 līdz 17, ceturtdienās no plkst.11 līdz 19, piektdienās un sestdienās - no plkst.10 līdz 17.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)