Banner 980x90

Uz "Ozolnieku KSDU" vadītāja amatu - astoņi pretendenti

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ozolnieku novada pašvaldības izsludinātajā konkursā uz SIA "Ozolnieku KSDU" vadītāja vietu pieteikušies astoņi pretendenti, aģentūru LETA informēja pašvaldības Sabiedrisko attiecību un informācijas daļas vadītājas pienākumu izpildītāja Līga Tamberga.

Konkursā pieteicies arī līdzšinējais uzņēmuma vadītājs Gunārs Jaunsleinis.

Pārrunas ar pretendentiem un piemērotākā kandidāta izvērtēšana plānota tuvāko nedēļu laikā, skaidro Tamberga.

Kā ziņots, beidzoties līdzšinējā Ozolnieku novada domes kapitālsabiedrības SIA "Ozolnieku KSDU" valdes priekšsēdētāja Gunāra Jaunsleiņa pilnvaru termiņam, izsludināts konkurss uz uzņēmuma vadītāja amata vietu, aģentūru LETA informēja pašvaldībā.

Plānots, ka Jaunsleinis uzņēmumu vadīs līdz jaunā valdes priekšsēdētāja iecelšanai.

"Firmas.lv" informācija liecina, ka Jaunsleinis "Ozolnieku KSDU" vada no 2013.gada 9.augusta. Kapitālsabiedrība nodarbojas ar namu apsaimniekošanu un siltumapgādi.

Pašvaldība no pretendentiem pieprasa augstāko izglītību, latviešu valodas zināšanas C1 līmenī, darba pieredzi attiecīgajā jomā, pieredzi Eiropas Savienības fondu projektu īstenošanā. Tāpat vēlamas svešvalodu zināšanas.

Uzņēmuma vadītāja pienākumi ir noteikt uzņēmuma darbības stratēģiju, misiju un mērķus, plānot tā darbību, nodrošināt informācijas un konsultāciju procedūras ar uzņēmuma pakalpojumu saņēmējiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)