Banner 980x90

Uz noteiktu laiku šodien slēgta uzbrauktuve no Loka maģistrāles uz Jelgavas šosejas

Rīga, 13.jūn., LETA. Trešdien Jelgavā no plkst.10 līdz 16 satiksmei tiks slēgta uzbrauktuve no Loka maģistrāles uz Jelgavas šosejas Šauļu virzienā, informēja VAS "Latvijas valsts ceļi" (LVC) pārstāvji.

Šajā laikā tur tiek veikti asfaltēšanas darbi.

Slēgto uzbrauktuvi var apbraukt pirms uzbrauktuves nogriežoties uz vietējā ceļa Ozolnieki-Brankas-Brankstūri (V1068), braucot līdz Jelgavas šosejai. Apbraucamā maršruta garums ir 9,7 kilometri, norādīja LVC.

Būvdarbu laikā uz Jelgavas šosejas (A8) nobrauktuvēm 1,3 kilometru garumā notiek seguma atjaunošanas. Patlaban jau veikta izlīdzinošā frēzēšana un uzklāta asfalta apakškārta. Šos darbus par 500 000 eiro veic SIA "CBS Igate".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)