Banner 980x90

Uz nenoteiktu laiku atcelti treniņi Jelgavas ledus hallē

Jelgava, 29.aug., LETA. Tehnisku iemeslu dēļ Jelgavas ledus hallē nav pieejams ledus, līdz ar to uz nenoteiktu laiku atcelti daiļslidošanas un hokeja treniņi Jelgavas ledus sporta skolas (JLSS) audzēkņiem, aģentūra LETA uzzināja Jelgavas pašvaldībā.

Vienam no kompresoriem, kas uztur ledus temperatūru, nepieciešams nomainīt detaļu. Ledus halles vadība meklē problēmas risinājumu, iespējams, detaļa būs jāpasūta no ārzemēm.

Pagaidām treniņi hallē, tostarp JLSS audzēkņiem, ir atcelti uz nenoteiktu laiku. Audzēkņi tiks informēti par treniņu atsākšanos, tiklīdz tehniskās kļūmes būs pilnībā novērstas.

Pēc nepieciešamās detaļas uzstādīšanas būs nepieciešamas vēl vismaz sešas stundas, lai ledus laukums būtu sagatavots ekspluatācijai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)