Banner 980x90

Uz gājēju pārejas Ozolniekos notriekta astoņgadīga velosipēdiste

Rīga, 27.nov., LETA. Šorīt uz gājēju pārejas Ozolnieku novada Ozolniekos notriekta astoņgadīga velosipēdiste, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ieva Sietniece.

Negadījums noticis Rīgas un Ziedoņa ielas krustojumā, un tajā cietusi 2010.gadā dzimusī velosipēda vadītāja. Velosipēdisti notriecis 1962.gadā dzimušais, braucot ar automašīnu "Mercedes Benz". Meitene nogādāta slimnīcā, bet policija skaidro notikušā apstākļus.

Tāpat šorīt frontālā automašīnu "Honda" un "Volvo" sadursmē Jelgavas novada Kalnciemā cietuši trīs cilvēki, tāpēc policija aicina autovadītājus, iestājoties ziemīgiem laikapstākļiem, izvēlēties tiem un ceļa segumam atbilstošu braukšanas ātrumu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)