Banner 980x90

Tuvākajā laikā sāks būvēt "top!" veikalu Ozolniekos

Rīga, 30.nov., LETA. Tuvākajā laikā plānots sākt veikala "top!" būvniecību Ozolniekos, aģentūra LETA uzzināja Ozolnieku novada pašvaldībā.

Ozolnieku novada būvvalde ir izsniegusi būvatļauju SIA "Mārksmens" tirdzniecības ēkas būvniecībai uz zemes gabala "Krogzemji", kas atrodas pie novada domes un sporta centra.

Atbilstoši pašvaldības sniegtajai informācijai uzņēmējs veikala "top!" būvniecības darbus plāno sākt tuvākajā laikā.

Jau vēstīts, ka jauna veikala "top!" būvniecībā Ozolniekos plānots investēt vairāk nekā vienu miljonu eiro.

Izstrādātā lielveikala projekta skiču autors ir SIA "3D birojs". Ēkas tēls radīts, domājot par vides arhitektonisko kvalitāti un iekļaušanos esošajā ainavā. Projektā paredzēts izmantot ainavai raksturīgus un saskanīgus apdares materiālus, fasādes apšuvumā vizuāli veidojot koka tekstūru. Brauktuvēs, stāvlaukumu un gājēju zonās plānots betona bruģa segums.

Kopējā būvobjekta platība iecerēta aptuveni 1000 kvadrātmetri, no kuriem 650 kvadrātmetrus aizņems veikalu tīkla "top!" tirdzniecības zāle.

Tāpat ziņots, ka Ozolnieku novada pašvaldība pērn novembrī izsludināja rakstisku izsoli par apbūves tiesībām uz zemesgabalu "Krogzemji" Ozolniekos ar nosacījumu, ka uz tā jāuzbūvē pārtikas un pirmās nepieciešamības preču veikals. Interesi par tiesībām izbūvēt veikalu uz pašvaldības zemesgabala "Krogzemji" Ozolnieku centrā izrādīja tirdzniecības tīklu "Maxima" un "top!" pārstāvji.

Apbūves tiesības piešķirtas uz 30 gadiem no līguma noslēgšanas dienas, taču ar tiesībām to pagarināt. Rakstiskās izsoles sākuma cena bija 50 000 eiro - vienreizēja maksa par zemes gabala apbūves tiesību piešķiršanu -, un nomas maksa par zemes lietošanu ne zemāka par 3% gadā no zemes kadastrālās vērtības.

Plānots, ka veikals atradīsies teju 0,8 hektārus plašā zemesgabalā - stāvvietā - netālu no novada domes, pirmsskolas izglītības iestādes "Pūcīte", ledus halles un baznīcas.

Zemesgabala nomniekam jāuzbūvē pārtikas un pirmās nepieciešamības preču mazumtirdzniecības veikals, objektā jānodrošina bankomāts, kā arī bezmaksas un brīvi pieejamas tualetes, kuru uzturēšanu pilnībā par saviem līdzekļiem nodrošinās izsoles uzvarētājs. Uz zemesgabala jāveic auto stāvlaukuma paplašināšana, tai skaitā lietus ūdens novadīšanas sistēmas izbūve, nodrošinot stāvvietas, kas ir bezmaksas un bez stāvēšanas laika ierobežojumiem vismaz 100 automašīnām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)