Banner 980x90

Trīs Latvijas pilsētās notiks Laimas Vaikules koncerti

Jelgava, 14.nov., LETA. Decembrī trīs Latvijas pilsētās notiks dziedātājas Laimas Vaikules koncerti, aģentūru LETA informēja pasākumu rīkotāji.

Decembra sākumā Vaikule klausītājus aicinās uz savu jaunāko koncertprogrammu "Ar Tevi kopā...". Dziedātājas koncerti notiks 8.decembrī Jelgavā, Zemgales Olimpiskajā centrā, 9.decembrī Valmierā, Vidzemes Olimpiskajā centrā, kā arī 10.decembrī Saldus Sporta kompleksā.

"Šādi koncerti notiek pirmo reizi, un man tie ir īpaši, jo pirmo reizi viesošos arī dzimtajā Vidzemē, precīzāk, Valmierā, kur nekad neesmu koncertējusi, tāpat nekad neesmu uzstājusies Jelgavā un Saldū. Tāpēc ļoti jūs visus gaidu savos koncertos, un šobrīd kopā ar mūziķiem, kas piedalīsies manā nelielajā koncertturnejā, gatavoju programmu," klāstīja Vaikule.

Koncertos piedalīsies mūziķi no vairākām valstīm. Pasākumos skanēs gan pilnīgi jaunas, gan arī visiem zināmas dziesmas "Vernisāža", "Viss nāk un aiziet tālumā", "Vienā laivā", "Mēs ar tevi dejosim", "Neaizmirsti, mīlestība, mani", "Par pēdējo lapu".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)