Banner 980x90

Traģiskais negadījums Ruļļu karjerā noticis, pašizgāzējam braucot atpakaļgaitā pa pagaidu ceļu

Jelgava, 21.jūn., LETA. Negadījums Ruļļu karjerā Jelgavas novadā, kur pirmdien gāja bojā vīrietis, noticis, pašizgāzējam pārvietojoties atpakaļgaitā pa pagaidu ceļu, aģentūru LETA informēja Zemgales reģionālās Valsts darba inspekcijas (VDI) vecākā inspektore Dace Šuksta.

Bojāgājušais ar traktortehniku - pašizgāzēju - veda izrakto grunti pa karjerā uzbērto pagaidu ceļu. Braucot atpakaļgaitā ar iekrauto grunts kravu, transportlīdzeklis noslīdēja no ceļa un iegāzās ūdens tilpnē.

Notikušā nelaimes gadījuma apstākļi un cēloņi tiek skaidroti uzsāktajā nelaimes gadījuma darbā izmeklēšanas procesā.

Iepriekš Šuksta aģentūrai LETA pauda, ka informācijas par notikušo ir maz. "Pašlaik jautājumu ir vairāk nekā atbilžu," atzina VDI pārstāve.

VDI inspektori traģēdijas vietā bija klāt uzreiz pēc notikušā līdz ar Valsts policijas un citu dienestu darbiniekiem. Ir sākta notikušā izmeklēšana un iegūti paskaidrojumi no aculieciniekiem.

Jau vēstīts, ka pirmdien Jelgavas novada Svētes pagastā, Ruļļu karjera ūdenskrātuvē, iebraucis transportlīdzeklis un noslīcis tajā esošais cilvēks. Bojāgājušais dzimis 1963.gadā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)