Banner 980x90

Tirgotāji aicināti pieteikties Ražas tirdziņam Jelgavas apvedceļa malā

Foto: Pilseta24.lv
Foto: Pilseta24.lv
Jelgavas novada un tuvējās apkārtnes tirgotāji aicināti pieteikties Ražas tirdziņam, kas notiks sestdien, 1.oktobrī, no plkst.10.00 līdz plkst.15.00 pie kafejnīcas "Zemnieka cienasts" Jelgavas apvedceļa malā, aģentūra LETA uzzināja Jelgavas novada pašvaldībā.

Tirdziņā varēs iegādāties rudens veltes, sīpolu vai ķiploku krājumus ziemai, krāšņus mārtiņrožu stādus vai rudens ābolus, kā arī grozus un pinumus. Turpat būs iespēja baudīt lustīgu mūziku un izkustēties brīvā dabā.

Jelgavas novada un tuvējās apkārtnes amatnieki, zemnieki un mājražotāji aicināti pieteikties dalībai ražas tirdziņā, aizpildot pieteikuma veidlapu un nosūtot to pašvaldības uzņēmējdarbības atbalsta projektu vadītājai Sandai Lakutijevskai uz e-pasta adresi "sanda.lakutijevska@jelgavasnovads.lv" līdz pirmdienai, 26.septembrim, norādot piedāvāto produkciju un kontaktinformāciju, kā arī elektrības pieslēguma nepieciešamību. Pieteikuma anketa atrodama pašvaldības mājaslapā.

Tirgu tradicionāli rīko Jelgavas novada pašvaldība sadarbībā ar SIA "Viesu līči" Jelgavas novada Jaunsvirlaukas pagastā.

Dalība tirdziņā ir bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)