Banner 980x90

Tiesas sēde saistībā ar "Depo" būvniecībai izsniegto būvatļauju Jelgavā vēl nav nozīmēta

Jelgava, 5.jūl., LETA. Tiesas sēde, kurā tiks skatīti trīs iedzīvotāju grupu pieteikumi ar lūgumu atcelt Jelgavas domes lēmumus, ar kuriem atstāta spēkā lielveikala "Depo" būvēšanai izsniegtā būvatļauja, vēl nav nozīmēta aģentūru LETA informēja Administratīvās rajona tiesas Jelgavas tiesu nama kancelejas vadītāja Linda Lindere.

Viņa skaidroja, ka pēc tiesas aicinājuma ir iesniegti Jelgavas domes un SIA "Auras Centrs" paskaidrojumi, taču lieta vēl nav nozīmēta izskatīšanai.

Jau vēstīts, ka kopumā trīs iedzīvotāju grupas tiesā iesniegušas pieteikumus ar lūgumu atcelt Jelgavas domes lēmumus, ar kuriem atstāta spēkā lielveikala "Depo" būvēšanai izsniegtā būvatļauja. Iesniedzēji ir biedrība "Jelgavas attīstībai", biedrība "Direct Impact" un Jānis Vaits, kā arī 23 iedzīvotāju grupa.

Kā lietas trešā persona pieaicināta zemesgabala, uz kura plānots celt lielveikalu, īpašniece SIA "Auras centrs", jo tiesas nolēmums var skart uzņēmuma tiesības un tiesiskās intereses.

Tāpat ziņots, ka 27.aprīļa domes sēdē, izskatot trīs aktīvistu grupu lūgumus atcelt būvvaldes lēmumu un izdoto būvatļauju lielveikala "Depo" būvniecībai Cukura ielā 2, Lielupes krastā, dome būvvaldes lēmumu tomēr atstāja negrozītu.

Dome skatīja biedrību "Jelgavas attīstībai" un "Direct Impact", kā arī Veco strēlnieku, Peldu un Cukura ielu iedzīvotāju iesniegumus, kuros dome aicināta atcelt būvvaldes pieņemto lēmumu un anulēt izsniegto būvatļauju, taču iesniedzēju pārmetumi atzīti par nepamatotiem un būvatļauja atstāta spēkā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)