Banner 980x90

Telefoni un planšetdatori internetā – plaša izvēle un draudzīgas cenas

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Viegli, funkcionāli un ērti lietojami – tie ir iemesli, kāpēc telefoni un planšetdatori ir kļuvuši par datortehnikas tirgus līderiem. Ik gadu pārnēsājamo elektronisko ierīču klāsts tiek papildināts ar jauniem, aizvien funkcionālākiem modeļiem, kuru veiktspēja ir maksimāli pietuvināta klēpjdatora iespējām. Ja vēlies iegādāties jaunu telefonu vai planšetdatoru, pievērs uzmanību interneta veikalu piedāvājumam – tiešsaistē var ātri aplūkot visu preču klāstu un veikt pasūtījumu sev ērtā laikā.

Mobilie telefoni par labu cenu
Telefonus, planšetdatorus un citu elektroniku iespējams iegādāties interneta veikalā 1a.lv. Mobilo telefonu sadaļā atradīsi
- jaudīgus viedtālruņus – piedāvājumā ir gan tādu tirgus līderu kā "Samsung", "LG", "Microsoft" produkcija, gan ekonomiskas viedtālruņu alternatīvas no Āzijas un pašmāju ražotājiem;
- taustiņu telefonu modeļus – izbīdāmie, saliekamie un klasiskie mobilie telefoni ir piemēroti cilvēkiem, kuri novērtē vienkāršumu. Daudzi taustiņu telefoni ir aprīkoti ar augstas izšķirtspējas kameru, interneta pieslēgumu un mūzikas atskaņošanas opciju.

Lai mobilais telefons kalpotu ilgāk, parūpējies par tā papildu aizsardzību. 1a.lv vari pasūtīt arī dažādus apvalkus, vāciņus un ekrāna aizsargus. Turpat ir pieejami telefonu aksesuāri: atmiņas kartes, selfiju statīvi, foto lēcas.

Planšetdatori darbam un atpūtai
Planšetdators var būt laba klēpjdatora alternatīva, ja gribi strādāt vai sērfot internetā ar maksimālu komfortu. Nelieli izmēri un mazs svars padara planšetdatorus par lieliskiem ceļabiedriem. 1a.lv veikalā atradīsi jaudīgus un funkcionālus planšetdatorus ar
- OS, Android vai Microsoft Windows operētājsistēmām;
- procesora kodolu skaitu no 2 līdz 8;
- iebūvēto atmiņu līdz 256 GB;
- dažādām datu pārraides iespējām: Wi-Fi, 3G, 4G, Bluetooth, NFC.

1a.lv vari iegādāties arī planšetdatoru klaviatūras un citus aksesuārus: aizsargplēves, auto turētājus, statīvus.

Patīkami piedāvājumi iOS faniem
Arī "Apple" produkcijas cienītājiem ies pie sirds 1a.lv preču piedāvājums un cenas. Pāris minūšu laikā veikalā iespējams pasūtīt
- dažādus iPhone modeļus;
- iPad planšetdatorus;
- MacBook klēpjdatorus;
- "Apple" aksesuārus un datorpiederumus: austiņas, apvalkus, klaviatūras, cietos diskus, kabeļus.

Orientēties mobilo telefonu un planšetdatoru piedāvājumā palīdzēs meklēšanas filtri – atlasi preces pēc Tev svarīgiem parametriem un nepārmaksā par opcijām, ko neizmantosi. Detalizēti preču apraksti atvieglos izvēli, bet uz papildu jautājumiem par precēm un pasūtīšanas kārtību atbildi sniegs 1a.lv konsultanti.

Ienāc 1a.lv un uzzini, kādi telefoni un planšetdatori ir veikala preču klāstā. Pasūti visu nepieciešamo, neizejot no mājām!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)