Banner 980x90

Taupības nolūkos plāno reorganizēt Ozolnieku Sporta centru

Rīga, 14.nov., LETA. Ceturtdien, 15.novembrī, Ozolnieku novada dome lems par Ozolnieku Sporta centra reorganizāciju, liecina domes sēdes darba kārtība.

Ozolnieku novadā šogad izveidota un akreditēta Sporta skola, kas darbojas Ozolnieku Sporta centra telpās un pašlaik ir arī centra galvenais izmantotājs. Tāpēc arī pieņemts lēmums par iespējamu abu iestāžu apvienošanu vienā, tādejādi samazinot administrācijas izmaksas un optimizējot birokrātiskās procedūras, aģentūrai LETA skaidroja novada pašvaldības Sabiedrisko attiecību un informācijas daļas vadītāja Agnese Kļava.

Pašlaik Sporta centru vada Kārlis Kalniņš, kuram uzdots pildīt arī Sporta skolas direktora pienākumus.

Ceturtdienas Ozolnieku novada domes sēdes darba kārtībā iekļauti arī citi jautājumi, kopumā 20.

Jau vēstīts, ka novada dome atbalstījusi sporta skolas izveidi Ozolnieku novadā. Uzņemšana izglītības iestādē sākta pavasarī, bet mācības - šajā mācību gadā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)