Banner 980x90

Studijas LLU šogad sāks 20 ārzemju studenti

Foto: Jelgava24.lv
Foto: Jelgava24.lv
Plānots, ka studijas Latvijas Lauksaimniecības universitātē (LLU) šogad sāks 20 studenti no ārzemēm, aģentūra LETA uzzināja augstskolā.

LLU rektore Irina Pilvere šonedēļ notikušajā akadēmiskajā sēdē uzsvēra, ka universitāte vēl joprojām ir internacionalizācijas procesa sākumā, taču cenšas risināt dažādus ar ārzemju studentiem saistītus jautājumus.

Prognozējams, ka studijas šajā rudenī sāks vēl 20 ārvalstnieki. Turklāt paplašinās valstu skaits, no kurām LLU ierodas studenti. Zināms, ka studijas sāks studējošie no Indijas, Marokas, ASV, Lībijas, Vācijas, Somijas, Francijas un Ēģiptes.

Pagājušajā studiju gadā augstskolā bija 12 pilna laika studenti no ārzemēm, kas studijas turpina šogad, kā arī 45 apmaiņas studenti, aģentūru LETA informēja LLU pārstāve Lana Janmere.

Šogad studijas varētu sāks vēl 20 pilna laika studenti, un rudens semestrī tiks uzņemti 39 apmaiņas studenti.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)