Banner 980x90

"Stokker" jauna tirdzniecības un servisa centra izveidē Jelgavā investēti 2,6 miljoni eiro

Rīga, 30.okt., LETA. Profesionālo instrumentu un darbarīku tirdzniecības uzņēmums SIA "Stokker" jaunā tirdzniecības un servisa centra izveidē Jelgavā investēti 2,6 miljoni eiro, aģentūru LETA informēja uzņēmuma pārstāve Ilze Zute.

Jaunā tirdzniecības, servisa centra un papildus noliktavas ēku kopējā platība ir 2700 kvadrātmetri. Ēkā atrodas otrs lielākais "Stokker" instrumentu tirdzniecības centrs Latvijā. Savukārt smagās tehnikas serviss izvietots specializēti aprīkotās telpās 573 kvadrātmetru platībā. Palielinoties servisa jaudai, plānots uzlabot sniegto pakalpojumu kvalitāti un kapacitāti, norādīja Zute.

Jaunais centrs atklāt 19.oktobrī. Centra būvniecība sākta 2017.gada 20.februārī un pabeigta 2017.gada 5.septembrī. Centru projektēja un autoruzraudzību veica SIA "Arhitekta Imanta Timermaņa birojs". Ģenerālbūvnieks bija SIA "Bukoteks", bet būvuzraudzību veica SIA "Lerix".

Kā sacīja "Stokker" vadītājs Indreks Lillends, paplašināšanās Jelgavā ir bijis stratēģisks uzņēmuma attīstības solis, lai nodrošinātu kvalitatīvāku un mūsdienu tendencēm, kā arī ražotāju prasībām atbilstošu lauksaimniecības un smagās tehnikas servisu, kas būs pieejams Jelgavas un visa Zemgales reģiona lauksaimniekiem un uzņēmējiem.

"Sekojot mūsu galvenajam mērķim, tuvākā gada laikā plānojam attīstīt vairākus spēcīgus reģionālos centrus, atverot jaunu filiāli Gulbenē, un paplašinot esošās Saldū un Talsos. Uz plašākām telpām pārcelsies arī "Stokker" centrs Daugavpilī," atklāja Lillends.

"Stokker" patlaban pārvalda 32 tirdzniecības un servisa centrus visā Baltijā, no kuriem 12 atrodas Latvijas lielākajās pilsētās.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, "Stokker" apgrozījums pērn 25,903 miljoni eiro, bet peļņa - 598 544 eiro. Uzņēmums dibināts 1994.gadā, tā pamatkapitāls ir 996 000 eiro. "Stokker" pieder Igaunijas uzņēmumam "Mecro" (90%) un uzņēmuma vienīgajam valdes loceklim Indrekam Lillendam (10%), liecina "Firmas.lv".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)