Banner 980x90

Šovasar Jelgavā darbosies visi bērnudārzi

Rīga, 14.febr., LETA. Šovasar, atšķirībā no citiem gadiem, Jelgavā strādās visas 11 pašvaldības pirmsskolas izglītības iestādes, aģentūra LETA uzzināja pilsētas pašvaldībā.

Nevienā no pašvaldības bērnudārziem nav plānoti tādi remontdarbi, kas varētu traucēt mācību procesam, turklāt Jelgavā novērots, ka ar katru gadu pieprasījums pēc bērnudārza arī vasarā pieaug. Mācību process tiks organizēts apvienotajās grupās.

Pašlaik iestādēs notiek vecāku aptauja, lai noskaidrotu bērnudārza pieprasījumu vasaras periodā. Lai iestāžu vadītāji racionāli varētu plānot grupu skaitu, resursus un pedagogu atvaļinājumu, vecāki aicināti pieņemt atbildīgu lēmumu.

Nepieciešamības gadījumā vieta vasaras periodā pašvaldības bērnudārzos tiks nodrošināta arī tiem bērniem, kuri maijā svinēs izlaidumu, bet septembrī sāks skolas gaitas.

Pirmsskolas izglītības iestāžu grupu komplektāciju jaunajam, 2019./2020.mācību gadam, Jelgavas Izglītības pārvalde sāks maijā, un vecāki, kuru bērniem tiks piešķirta vieta kādā no pašvaldības pirmsskolas izglītības iestādēm, saņems uzaicinājumu. Jauno audzēkņu uzņemšana katrā pašvaldības bērnudārzā sāksies pēc individuāla grafika.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)