Banner 980x90

Šogad varētu sākt ceļa Jelgava-Līvbērze rekonstrukciju

Jelgava, 28.apr., LETA. Šogad varētu sākt būvdarbus uz ceļa Jelgava-Līvbērze, tiekoties ar uzņēmējiem Zemgales uzņēmēju dienu biznesa forumā, pauda satiksmes ministrs Uldus Augulis (ZZS).

Augulis, atbildot uz klātesošo jautājumu par to, kā jūtas, braucot no Jelgavas uz Līvbērzi, Ķemeriem un Staļģeni, informēja, ka ceļa posmā uz Līvbērzi darbi varētu sākties šogad, bet būvdarbi pārējos minētajos posmos ir ieplānoti uz tuvākajiem gadiem, taču precīzāk darbus plānots nav iespējams.

"Ceļu projekti ir prioritārā secībā, nevar vienam atņemt, lai iedotu citam," klāstīja ministrs.

Atkārtoti vaicāts par to, kā jūtas uz minētajiem ceļiem, Augulis piebilda: "Atkarībā no tā, ar ko braucu."

Savukārt Jelgavas mērs Andris Rāviņš (ZZS) situāciju uz minētajiem ceļiem salīdzināja ar to stāvokli, kāds pirms rekonstrukcijas bija uz ceļa Jelgava-Lietuvas robeža. Viņš pauda gandarījumu, ka ceļš uz Lietuvu ir rekonstruēts.

Jau vēstīts, ka Zemgales Olimpiskajā centrā Jelgavā notikušas "Uzņēmēju dienas Zemgalē 2017", kurās rīkots biznesa iespēju forums. Šogad uzņēmēji, eksperti, valsts un pašvaldību amatpersonas runāja par uzņēmējdarbības vides attīstību reģionā, eksporta veicināšanas iespējām un citiem aktuāliem tematiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)