Banner 980x90

Šogad Jelgavas poliklīnikā darbu sākuši desmit speciālisti

Jelgava, 21.jūl., LETA. Darbu Jelgavas poliklīnikā šogad sākuši desmit jauni speciālisti, aģentūra LETA uzzināja Jelgavas pašvaldībā.

Pašvaldībā skaidro, ka jauni ārsti poliklīnikai tiek piesaistīti, ja pie attiecīgās jomas speciālistiem sāk veidoties garākas rindas un nepieciešamība pēc šāda ārsta pieaug.

Darbā poliklīnikā šogad pieņemti trīs rehabilitologi, līdz ar to viena speciālista vietā, kurš pieņēma apmeklētājus trīs reizes nedēļā, pašlaik strādā trīs ārsti, no kuriem katrs veic pieņemšanu vienreiz nedēļā. Tādējādi pacientiem rodas arī izvēles iespējas, savukārt pašiem ārstiem būs vieglāk doties atvaļinājumā, uzticot pacientus saviem kolēģiem, skaidroja pašvaldībā.

Tāpat darbu sāka arī traumatoloģe ortopēde, savukārt jaunā podoloģe nodrošina pacientiem iespēju saņemt gan valsts apmaksātos, gan arī maksas pakalpojumus. Līdz šim poliklīnikā bija podologi, kuri sniedza tikai maksas pakalpojumus.

Līdz ar rindām, kas sāka veidoties pie fizioterapeitiem, poliklīnikā sāka strādāt divas jaunas speciālistes, tāpat poliklīnikā darbu sākusi jauna dežūrārste un divas medmāsas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)