Banner 980x90

Šogad Jelgavā saremontēti 2000 kvadrātmetri bedru

Jelgava, 10.apr., LETA. Jelgavas pilsētā šajā gadā asfaltētajās ielās veikts bedrīšu remonts aptuveni 2000 kvadrātmetru platībā, izlietojot tam vairāk kā 83 000 eiro, aģentūra LETA uzzināja pašvaldības iestādē "Pilsētsaimniecība".

Lai veiktu bedrīšu remontu, izlietotas 192 tonnas asfaltbetona, informē "Pilsētsaimniecības" Administratīvās nodaļas speciāliste Sandra Maļavko

Lielākā daļa jeb 1765 kvadrātmetri saremontēti ar auksto asfaltbetonu, bet nedaudz vairāk kā 230 kvadrātmetri - ar karsto asfaltbetonu.

Par asfaltbetona bedrīšu remontu no Jelgavas pilsētas pašvaldības budžeta un Autoceļu fonda kopā 2019.gadā izlietoti 83455 eiro. Remontu veica SIA "KULK".

Maļavko aģentūra LETA pastāstīja, ka par bedrēm pilsētas ielās aktīvi ziņo arī iedzīvotāji. Šā gada pirmajos trīs mēnešos "Pilsētsaimniecība" ir saņēmusi septiņas elektroniskā pasta vēstules par bedrēm asfaltbetona segumā, bet Jelgavas pilsētas pašvaldības operatīvās informācijas centrs dienā vidēji saņem no viena līdz trim tālruņa zvaniem, tādējādi tie šogad ir aptuveni 50 ziņojumi.

Iedzīvotāji ikdienā zvana arī "Pilsētsaimniecībai", bet šogad saņemti vien pāris zvani par bedrēm asfaltbetona segumā, piebilda Maļavko.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)