Banner 980x90

Serjogins un Neimande uzvar Jelgavas nakts pusmaratonā

Ilustratīvs foto/ Foto: Jelgava24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Jelgava24.lv
Uzvaras sestdien notikušajā Jelgavas nakts pusmaratonā, kas bija "Bigbank" skrien Latvija" skriešanas seriāla ceturtais posms, izcīnīja Dmitrijs Serjogins un Lelde Neimande.

Sacensībās kungiem 21,0975 kilometru garās distances finišu Serjogins sasniedza pēc stundas, septiņām minūtēm un 20 sekundēm, kas ir jauns trases rekords. Viņam par 17 sekundēm piekāpās pērnā gada uzvarētājs Jānis Višķers, bet trešo vietu guva Kristaps Bērziņš, kurš uzvarētājam zaudēja jau gandrīz trīs minūtes.

Tikmēr sacensībās dāmām Neimande finišu sasniedza pēc vienas stundas, 23 minūtēm un 36 sekundēm. Viņai 17 sekundes zaudēja Latvijas olimpiskās izlases rezerviste Anita Kažemāka, bet trešo vietu izcīnīja Zanda Ulanova.

Savukārt "Nike" tautas skrējienā desmit kilometru distancē ātrākais bija Reinis Hartmanis, kurš finišu sasniedza pēc 32 minūtēm un 29 sekundēm. Otrais finišēja Kristaps Kaimiņš, atpalikdams par nieka četrām sekundēm, bet kā trešais sacensības beidza Latvijas orientēšanās izlases sportists Andris Jubelis.

Sacensībās dāmām uzvaru izcīnīja paragvajiete Marija Kavaljero, kuras rezultāts bija 37 minūtes un 24 sekundes. Viņai piecas minūtes zaudēja otro vietu guvusī Ginta Valtere, bet vēl vairāk nekā divas minūtes atpalika Dace Almane.

Visbeidzot visīsākajā distancē - piecu kilometru tautas skrējienā - ātrākais bija Uģis Jocis, finišu sasniedzot pēc 15 minūtēm un 53 sekundēm, bet 16 sekundes aiz uzvarētāja finišēja Jānis Razgalis, kamēr trešo vietu ieņēma Rolands Jierkis.

Tikmēr dāmām visātrākā bija Līga Jansone, distanci beidzot pēc 19 minūtēm un 14 sekundēm. Minūti pēc Jansones finišēja Līga Girgensone, bet trešo vietu ieņēma Iveta Caune.

Piektais "Bigbank" skrien Latvija" skriešanas seriāla posms norisināsies 13.augustā Kuldīgā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)