Banner 980x90

Septembrī plānots atklāt jauno CSDD tehniskās apskates staciju Jelgavā

Jelgava, 3.aug., LETA. Septembrī Aviācijas ielā 40 Jelgavā plānots atklāt jauno Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) tehniskās apskates staciju, aģentūra LETA uzzināja Jelgavas pašvaldībā.

Objekta būvdarbi norit pēc plāna un tuvojas noslēgumam, kam paralēli notiek mēbeļu un telpu aprīkojuma iegāde, lai jau septembrī jaunā apskates stacija varētu sākt strādāt. Plānots, ka jaunā stacija spēs apkalpot ap 300 apmeklētāju dienā, nodrošinot pakalpojumu pieejamību krietni lielākam klientu lokam.

Septembrī sāks darboties CSDD Jelgavas tehniskās apskates stacija Aviācijas ielā 40, savukārt transportlīdzekļu reģistrācijas un kvalifikācijas pakalpojumi tāpat kā līdz šim tiks sniegti esošajā CSDD Jelgavas nodaļā Satiksmes ielā 2a.

Pašvaldībā pauda, ka pašlaik CSDD nevarēja pateikt precīzu datumu, kad sāks strādāt jaunā stacija, tomēr 22.septembrī interesenti aicināti uz Tehniskās apskates nakti. Šādu pasākumu CSDD rīko jau septīto gadu, bet Jelgavā tas notiks pirmo reizi.

Jaunās CSDD ēkas projektu izstrādājis arhitektu birojs "Arhis", savukārt celtniecību veic SIA "Latvijas energoceltnieks". Būvniecības izmaksas ir ap 1,8 miljoniem eiro.

Jau vēstīts, ka objekta pamatakmens iemūrēšanas ceremonija notika 2017.gada 14.decembrī.

Plānots, ka dienā stacija spēs apkalpot vismaz 300 klientu. Patlaban Jelgavā gada laikā tiek pārbaudīti 40 000 vieglo un kravas transportlīdzekļu. Pēc jaunās stacijas izbūves tehniskās apskates stacijas apjomi varētu palielināties par 50%, prognozēja CSDD.

Jaunajā Jelgavas tehniskās apskates stacijā turpmāk vienas vieglo transportlīdzekļu apskates līnijas vietā būs trīs līnijas, kā arī divi boksi dīzeļtransportlīdzekļu pārbaudei. Tāpat darbosies viena apskates līnija kravas transportlīdzekļiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)